Love your Nagellak

Bestaat de perfecte nagellak? Ja! Imagine: de ultieme professionele nagellak, nu met een gel shine en anti-chip. Het geheim van Complete Salon Manicure is dat deze nagellak maar liefst drie gedeponeerde bestanddelen bevat die geleidelijk beschermende glansversterkers afgeven voor een langdurige glans en voor het best mogelijke geleffect, zonder een gelmanicure. De formule bevat microscopische kleine glansversterkers die vrijkomen zodra de nagels blootstaan aan slijtage. Ze bieden een maximale bescherming.

HET KWASTJE: Het precisiekwastje is exclusief ontworpen voor Sally Hansen. Het afgeronde kwastje past in de ronding van de nagelriemen en volgt de contour van jouw nagels. Dankzij de 800 haartjes, de kortere borstellengte en de nauwkeurigheid waarmee het kwastje de lak opneemt, wordt de nagellak beter opgebracht en is hij slijtvaster.

DE KLEUR: Complete Salon Manicure van Sally Hansen combineert modieuze tinten met de nieuwste effecten en looks en biedt alle must have-kleuren van nu.

WAAR GAAT HET OM? Chique nieuwe kleuren en hoogwaardige nagellak. Als dé autoriteit op het gebied van kleur en verzorging, heeft Sally Hansen altijd de trends gezet. En dat geldt ook weer voor dit seizoen – de nieuwste kleuren van Sally Hansen veroveren vanaf de catwalk de straten. Van fleurige koraal kleuren tot nieuwe aardse tinten. De nieuwe Complete Salon Manicure-kleuren zijn ware stijlstatements. Complete Salon Manicure, de allereerste nagellak die de vijf stappen van een professionele manicure combineert in één product, is nu nog verder verbeterd en biedt nu twee extra voordelen: een gel shine en anti-chip. Basecoat, groeistimulerend, versterkend,  salon geïnspireerde kleuren, gel shine, topcoat en anti-chip; de ultieme 7-in-1 formule.

Earthy: Pennies for Heaven (679) en de glitterende Golden Rule (121) creëren aardse nuances voor een moderne versie van de seventies-look.

Fruity Florals: Pink at Him (500) is een echte bloemenkleur en Jaded (672), een zachte koraaltint, zorgen beide voor het ultieme lentegevoel.

Dark Forest: Jungle Gem (674) is een mooie smaragd groene kleur, de kleur van 2013!

Red Desire: De felle oranjetint Firey Island (545) vult de oranje en nieuwe roodtinten van de trends van dit seizoen perfect aan!

PlumBerry: van de diep paarsrode kleur Berry Important (543) tot het subtiele lila Purple Heart (406), beiden super romantische kleuren!

Greige Gardens: het toppunt van elegantie: de nieuwe, stoffige stadse Greige (372)!

Under the Sea: een fantastische mix van blauw en groen, Mermaid’s Tail (675)

Alle kleuren:                                          

Golden Rule                                       121

Greige                                               372

Purple Heart                                    406

Pink at Him                                       500

Berry Important                                 543

Firey Island                                        545

Jaded                                                  672

Jungle Gem                                       674

Mermaids Tale                                  675

Pennies for Heaven                          679

 

Consumentenadviesprijs:                   11,99

 

Verkrijgbaar: Vanaf april 2013 bij ICI Paris XL, drogist en via bol.com

Lees ook:Begin 2015 met 6 lovely lakjes en shine!!
Lees ook:‘I Pink I Can’… use a nieuwe nagellak
Lees ook:Vandaag lak ik mijn nagels met de Devil Wears Nada
Lees ook:Perfecte nagellak voor de MOOISTE dag uit je leven
Lees ook:S-teal the show met deze 10 nieuwe kekke nagellakkleuren!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>