Perfecte nagellak voor de MOOISTE dag uit je leven

Trouwen… het spreekt zo tot de verbeelding. Welk meisje, welke vrouw droomt er niet van? Je trouwdag… één van de mooiste dagen van je leven waarin je je verbindt met de partner waar je zo veel van houdt. Natuurlijk schijnt de zon, zijn alle voorbereidingen voor de dag gedaan en hangt je prachtige jurk klaar om aangetrokken te worden… want jij wordt de zomerbruid van 2015!De dag wordt perfect. Je zult er van top tot teen beeldschoon uitzien. Aan elk detail heb je gedacht – maar vergeet in alle hectiek niet je handen en nagels te verzorgen. Want iedereen wil natuurlijk je trouwring bewonderen en daar horen verzorgde handen en perfect gemanicuurde nagels bij. De hoogste tijd dus om Sally Hansen in te schakelen want het nr. 1 nagelmerk uit de USA brengt deze zomer een heuse Bridal Collection uit.

Je kunt je je zoektocht naar dé perfecte nagellak staken. De Bridal Collectie heeft namelijk voor elke bruid een perfecte nagellakkleur of je nu in wit, lichtroze of een andere pastelkleuren trouwt! De zes beelschone Complete Salon Manicure kleuren bevatten in één nagellakflesje zeven geweldige voordelen: het is een vitaliserende groeistimulerende behan-deling, een nagelverharder, een base coat, een professionele salonkleur en een waanzinnige top coat met gelachtige glans plus de nagellak is chip-proof.

Breng voor een professionele salon effect eenvoudig twee laagjes aan met het ‘flawless finish’ kwastje dat perfect aansluit op de rondingen van je nagelriemen en de contouren van je nagels. Dat is alles wat je moet doen voor de perfecte nagels op dé dag van jouw dromen!

En by the way deze nagellak is ook prachtig als je niet gaat trouwen!!

De Bridal collection is vanaf half juli 2015 verkrijgbaar bij Ici Paris XL en DA. De adviesverkoopprijs is € 10,99.

Lees ook:‘I Pink I Can’… use a nieuwe nagellak
Lees ook:Begin 2015 met 6 lovely lakjes en shine!!
Lees ook:NYC Strip Me Off Base Coat, musthave voor elke nagellakfan
Lees ook:S-teal the show met deze 10 nieuwe kekke nagellakkleuren!
Lees ook:Steel de show met dé perfecte party nagels

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>