Wist je dat Candy’s handen de mooiste van NL zijn?

OPI is overigens ook het eerste merk in NL dat ieder jaar bekijkt, welke celeb de mooiste handen en gelakte nagels heeft. Je handen zijn een belangrijk onderdeel van je totale look. Handen zijn altijd zichtbaar en OPI heeft in 2011 voor het eerst het initiatief genomen voor de OPI MOOIE HANDEN AWARD die jaarlijks wordt uitgereikt aan de vrouw/man met de mooist verzorgde handen & nagels van Nederland.

 Anja Happé-Lensen, directrice en nagelexpert van OPI Nederland heeft de eerste OPI MOOIE HANDEN AWARD de afgelopen zomer, in juli 2011 uitgereikt aan Candy Dulfer. Anja: “Candy heeft mooie slanke handen en lange vingers. Het is duidelijk te zien dat zij haar handen en nagels goed verzorgt. In haar beroep staan haar handen vaak in de spotlight, dus zorgt ze ervoor dat haar handen echte blikvangers zijn. Ze durft ook te variëren met kleuren, een terechte winnares dus van deze eerste OPI award en uitgebreid OPI pakket.” Candy heeft de  award vol enthousiasme in ontvangst genomen.

Een recentelijke check, we zagen Candy tijdens de lancering van de OPI Holland Collection in november, heeft ons geleerd dat haar handen nog immer op en top verzorgd en gelakt zijn, laat Candy een voorbeeld voor ons allen zijn!

Lees ook:Quinty heeft de mooiste handen
Lees ook:Powervrouw bekroond
Lees ook:Wie heeft de mooiste handen? Esther Vergeer
Lees ook:Jong visagietalent krijgt podium
Lees ook:Leontine Borsato en Quinty Trustfull bekroond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>