Quinty heeft de mooiste handen

Mooi verzorgde handen en gelakte nagels zijn tegenwoordig een vast onderdeel in de totale look van de Nederlandse vrouw. Reden temeer om jaarlijks de MOOIE HANDEN AWARD uit te reiken aan de vrouw met de mooist verzorgde handen & nagels van Nederland. Met trots presenteert OPI de winnares van dit jaar; de altijd stralende Quinty Trustfull!
OPI heeft de Mooie Handen Award 2012 uitgereikt aan Quinty Trustfull. Anja Happé-Lensen van OPI: “Quinty heeft mooie slanke handen. Het is duidelijk te zien dat zij haar handen en nagels goed verzorgt. In haar beroep speelt uiterlijk een belangrijke rol en Quinty weet dat haar handen en nagels daar onderdeel van zijn. Naast het feit dat Quinty een prachtige vrouw is, zet zij zich ook in voor verschillende goede doelen waarbij ze haar handen gebruikt om anderen te helpen! Ze zet zich o.a. in voor Pink Ribbon om aandacht te vragen voor vrouwen met borstkanker. Deze Powervrouw is daarom voor OPI de terechte winnares van de Mooie Handen Award 2012 én het uitgebreide OPI pakket”.

Onderschrift foto: Anja Happé-Lensen, directrice en nagelexpert van OPI Nederland, overhandigt de OPI Award aan Quinty Trustfull. Quinty draagt de kleur On Her Majesty’s Secret Service uit de limited edition Skyfall Collection.Anja Happé-Lensen, directrice en nagelexpert van OPI Nederland, overhandigt de OPI Award aan Quinty Trustfull. Quinty draagt de kleur On Her Majesty’s Secret Service uit de limited edition Skyfall Collection.Anja Happé-Lensen, directrice en nagelexpert van OPI Nederland, overhandigt de OPI Award aan Quinty Trustfull. Quinty draagt de kleur On Her Majesty’s Secret Service uit de limited edition Skyfall Collection.

Verkoopinformatie
OPI producten zijn verkrijgbaar bij een selectie van gerenommeerde beautycentra, drogisten en parfumeriezaken. Verder zijn ze verkrijgbaar bij de betere nagel- en schoonheidssalons. Voor meer informatie over verkoopadressen: www.opi.nl of OPI Nederland, tel. 0492 – 55 25 07.

Lees ook:Wie heeft de mooiste handen? Esther Vergeer
Lees ook:Wist je dat Candy’s handen de mooiste van NL zijn?
Lees ook:Powervrouw bekroond
Lees ook:GelColor by OPI bekroond
Lees ook:The Man with the Golden Gun op je nagels

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>