Jong visagietalent krijgt podium

Voor het eerst zal dit jaar de ROC Student Award uitgereikt worden aan de winnaar van de nieuwe wedstrijd van de Make-up Awards, speciaal voor ROC scholieren. De 20 ROC’s selecteren hun beste leerling, waaruit 10 finalisten worden geselecteerd door de organisatie. Deze 10 leerlingen zullen deelnemen aan de finale op het podium van de Make-up Awards in de Utrechtse Jaarbeurs. Tijdens de finale maken de 10 finalisten aan de hand van een thema hun creatie live op het podium.

Een vakkundige jury bepaalt wie uiteindelijk naar huis gaat met de eerste ROC Student Award.
“Wij zijn bijzonder verheugd om dit jaar de ROC Student Award te gaan uitreiken. Het is een geweldige uitdaging die zeer goed past bij de filosofie van de Stichting Foundation om jong talent zo´n kans te bieden. Ik kijk enorm uit naar de creaties van alle jonge talenten die deze mooie professie ambiëren”, aldus Stefan Ammerlaan, bestuurslid en medeoprichter van de Stichting Foundation.

De wedstrijd voor de ROC Student Award is onderdeel van De Make-up Awards 2013. De Make-up Awards is de meest toonaangevende en prestigieuze visagiewedstrijd in de Benelux en wordt georganiseerd door de Stichting Foundation. De Stichting Foundation streeft er naar om de creativiteit en professionaliteit te stimuleren, te inspireren en vakmensen uit de branche met elkaar in contact te brengen.
Tijdens de Make-up Awards vinden 3 visagiewedstrijden plaats: De Make-up Award, de Talent Award en de ROC Student Award.

In totaal worden 6 Awards uitgereikt:
22 Sept. – De Make-up Award 2013

22 Sept. – Public’s Choice Award

22 Sept. – Talent Award

22 Sept. – Oeuvre Award

22 Sept. – Celebrity-Glamour Award

23 Sept. – ROC Student Award

De thema’s voor de 3 wedstrijden worden op 26 februari bekend gemaakt. Inschrijven voor de Make-up Awards kan vanaf 26 februari op www.makeupawards.nl.

Lees ook:Inschrijving Make-up Awards 2013 geopend
Lees ook:Make-up Award 2013 nominaties bekend
Lees ook:Winnares van de Make-up Award 2014: Kimberly van Hoorn
Lees ook:Bekroond door DIOR
Lees ook:De spanning stijgt tijdens de 2e ronde van Hollands Best Make-up Artist!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>