Leuk Pincet met LED verlichting!

Ideaal is een pincet met een lichtje erin. Op internet kun je diverse pincets met een ingeboud LED lampje bestellen. Maar ik heb goed nieuws voor je: ze worden ook bij de ACTION verkocht. Een pincet met ingebouwd LED-lampje kost daar € 1,29, een mega-koopje al zeg ik het zelf. Ik heb hem uitgeprobeerd en hij doet het nog best aardig ook. Uiteraard kan ie niet aan een Tweezerman tippen, maar het is handig voor ‘erbij’. Wij vrouwen hebben toch nooit genoeg troepjes………

Lees ook:Spaanse designer pimpt Tweezerman
Lees ook:Tweezerman gaat op de fruittoer
Lees ook:Haute couture pincet
Lees ook:Mannen begrijpen eindelijk waar een pincet toe dient, hulde!
Lees ook:Met een knalroze Tweezer steun je Pink Ribbon

1 Reacties // Reageer

One thought on “Leuk Pincet met LED verlichting!

  1. Angela

    Weet iemand waar je de batterijen kan kopen?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>