Spaanse designer pimpt Tweezerman

Eigenlijk maak ik en fout door in de kop van mijn artikel over een designer pincet te schrijven, want ik heb het hier niet over een ordinaire pincet, maar over de wereldberoemde Tweezerman, het paradepaardje onder de pincetten Vanaf eind augustus kun je de ubertrotse bezitter van een designer tweezerman worden. Isn’t that great? Tweezerman en de Spaanse designer Agatha Ruiz de la Prada zijn een samenwerking aangegaan waarvan we nog veel zullen gaan horen. De Agatha Ruiz de la Prada lijn mag gezien

worden. Ze bestaat uit drie schitterende Designer Tweezers: Magenta Hearts, Orange Flowers en Blue Could Patterns. Alle drie de beauties worden geleverd in een strakke witleren koker. Tweezerman bestaat sinds 1980 en staat inmiddels synoniem aan een legendarisch pincet. De eerste versie van het pincet, de Tweezerman Slant, is al jaren het favoriete beautytool van vele vrouwen, visagisten, celebs en beauty professionals wereldwijd.

Vanaf half augustus te koop bij ICI Paris XL

Lees ook:Tweezerman gaat op de fruittoer
Lees ook:Haute couture pincet
Lees ook:Met een knalroze Tweezer steun je Pink Ribbon
Lees ook:Leuk Pincet met LED verlichting!
Lees ook:Epileren in stijl

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Spaanse designer pimpt Tweezerman

  1. Ellocin

    Wat een leuke pincetten! Ik ga kijken of ik deze ook kan aanbieden in mijn Tweezerman webshop. Hier verkoop ik vrijwel alle Tweezerman pincetten en andere producten van Tweezerman. Kijk op http://www.hetbestepincet.nl.

      /   Reply  / 
  2. Remco Martens

    Mooie pincet. Kijk ook eens op http://www.feminus.nl hier vind je top kwaliteit pincetten voor 14.95. Gemaakt door een Nederlandse fabrikant met levenslange garantie

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>