Tweezerman gaat op de fruittoer

Heb jij al een Tweezerman om je wenkbrauwen in shape te houden? Als je er eenmaal een hebt, wil je nooit meer een ander pincet. Tweezerman maakt z’n belofte echt waar en verwijdert de haartjes moeiteloos. Om deze fruitige exemplaren te kunnen bemachtigen, moet je nog even geduld hebben tot maart.

Deze miniatuur versies van de award-winnende Slant Tweezer zijn olijk gedecoreerd met frisse oranje sinaasappels, vrolijke aardbeitjes en passionate pink pomegranates die jouw beautyritueel tot een fris vrolijke bezigheid maken.

Vanaf medio maart 2013 verkrijgbaar.

Verkoopprijs: € 16,95

www.tweezerman.nl

Lees ook:Met een knalroze Tweezer steun je Pink Ribbon
Lees ook:Epileren in stijl
Lees ook:Haute couture pincet
Lees ook:Hot for Dots
Lees ook:Spaanse designer pimpt Tweezerman

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>