Het leven van een model gaat niet over rozen….

Altijd al willen weten hoe het leven van een model er écht uitziet? De serie ‘Models In Paris: Het Echte Leven’ volgt zes modellen die proberen door te breken in de modehoofdstad en geeft een uniek kijkje achter de schermen.De serie laat zowel op tv als online van dichtbij zien hoe het eraan toegaat in de wereld van een model dat wil doorbreken in Parijs.

Hoe is het om tientallen castings af te lopen en afwijzing na afwijzing te krijgen? En hoe groots voelt de overwinning als je eindelijk je eerste grote succes boekt? De serie volgt de modellen 24 uur per dag terwijl zij proberen hun droom waar te maken. Waar de deuren voor professionele cameraploegen gesloten blijven, pakken de modellen hun eigen vlogcamera om toch een kijkje in deze wereld te geven.

De modellen

Lucinda (23) en Silke (20) reizen al jarenlang de wereld over voor shoots en shows. Lukt het hen ook om in Parijs aan de top te komen? Ook de vriendinnen Michelle (23) en Kelly (25) hebben al heel wat ervaring op zak. Maar zoals bijna ieder model, dromen ook zij ervan om hun carrière in de Franse hoofdstad naar een hoger niveau te tillen. Vlogster Famke Louise (18) zet haar eerste stappen in de modewereld en zoekt meteen het grote avontuur op, terwijl de in Parijs wonende Beaudine (24) de afgelopen jaren zelf al aan den lijve ondervond hoe moeilijk het is om hier aan de bak te komen.

YouTube-kanaal ‘Concentrate Velvet’

In aanloop naar ‘Models In Paris: Het Echte Leven’ volgt YouTube-kanaal ‘Concentrate Velvet’ vanaf zaterdag 2 september de voorbereidingen van de modellen op hun weg naar Parijs. Tijdens de serie verschijnen hier aflevering met exclusief materiaal.

Models On Monday bij RTL 5

‘Models In Paris: Het Echte Leven’ is onderdeel van ‘Models On Monday’ bij RTL 5. De avond start om 20.30 uur met ‘Holland’s Next Top Model’, waarin jongens en meisjes strijden om hét model van dit moment te worden. ‘Models in Paris: Het Echte Leven’ laat vervolgens om 21:30 uur van dichtbij zien hoe het leven van een model er echt uitziet.

Volg ‘Models In Paris: Het Echte Leven’ ook op Facebook en Instagram.

‘Models In Paris: Het Echte Leven’ vanaf maandag 4 september om 21:30 uur bij RTL

Lees ook:Sylvia Geersen speelt zichzelf
Lees ook:Model worden?
Lees ook:Nederlandse primeur voor Modellen m/v!
Lees ook:Zoon Schwarzenegger is model
Lees ook:Modellenburo voor lelijkerds

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>