Model worden?

Op zaterdag 25 februari vindt de 7de ModelConvention plaats tijdens The Fashion Lisst stock &samples sale in de Amsterdam RAI.  Voor jongens en meisjes tussen de 13 en 30 jaar is dit de meest efficiënte manier om een modellencarrière op het hoogste niveau  te beginnen. De ModelConvention wordt georganiseerd door niemand minder dan Mariana Verkerk  (bekend van o.a. Hollands Next Top Model) en programmamaker Mauritz Briët.

Modellencarrière voor ogen maar geen of weinig ervaring? Altijd al willen weten of modellenscouts geïnteresseerd in je zijn?  Schrijf je dan nu in voor de 7e ModelConvention, neem 2 eenvoudige foto’s mee en ontdek of jij het in je hebt om op de covers van  magazines of op de catwalk te stralen! De tweede editie van The Fashion Lisst, het grootste Stock & Sample Sale event van ’t jaar, kent dit jaar een spectaculaire zaterdag. Meer dan 25 gerenommeerde (inter)nationale scouts komen op zaterdag 25 februari naar de RAI om te zoeken naar nieuw modellen talent. De hele week voorafgaand aan de ModelConvention (18 t/m 24 februari), geeft catwalk coach Mariana Verkerk dagelijks tussen 13.00-15.00 uur gratis workshops waarin deelnemers aan de ModelConvention fotoadvies en catwalkles krijgen. Deelnemers kunnen vragen stellen over de business en krijgen persoonlijke begeleiding van Mariana. Om hieraan deel te nemen is een speciale toegangskaart voor de ModelConvention nodig.

Veel toekomstige modellen bewandelen een weg die beduidend minder efficiënt en doelgericht is dan de ModelConvention. Ze spenderen geld aan portfolio’s en cursussen die tot niets leiden. Waar anders kun je op één dag dé beslissing makers van de top modellen bureaus uit de hele wereld op één locatie aantreffen?

Tijdens de ModelConvention presenteren modellen in wording zich op de Catwalk en tonen enkele eenvoudige foto’s aan de model scouts. Hebben de bureaus interesse, dan volgt er een persoonlijk gesprek, een zogenaamde ‘callback’ waarna de mogelijkheden voor de toekomst worden besproken. Model Scouts Network werkt alleen met gerenommeerde modellenbureaus zoals: Ford Models, Elite Europe, Wizard Tokyo, One Model Management NY, Wilhelmina NY, Touche, Tjarda, Avenue 1 Tokyo, Jill Models Antwerpen, Skin, Micha Models, Fresh, MAX Models, Touche, Ego Models, 020MC, Galucci en A Million Faces zijn slechts enkele van de aanwezige bureaus die op zoek gaan naar fashion-, commercial-, en plus size Models. Zelfs MTV is op jacht
naar ‘the next’ VJ’s.

HEB JIJ HET IN JE? OP DE 7E MODELCONVENTION OP 25 FEBRUARI IN DE AMSTERDAM RAI KRIJG JE EEN EERLIJK ANTWOORD! Voor tickets en informatie: www.modelscoutsnetwork.com

Lees ook:Nederlandse primeur voor Modellen m/v!
Lees ook:Fred van Leer coacht modellen
Lees ook:Het leven van een model gaat niet over rozen….
Lees ook:‘HOLLAND’S NEXT TOP MODEL’ MET NIEUW SEIZOEN TERUG NAAR ROOTS
Lees ook:app biedt kans op toekomst als fotomodel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>