Nederlandse primeur voor Modellen m/v!

Dit is jouw kans! Neem een kijkje in de keuken van de MODELLENwereld. Ben je tussen de 14 en 28 jaar (m/v) en zie jij jezelf als aankomend model en ben je nog niet ontdekt, dan is dit dè uitgelezen kans kennis te maken met diverse facetten van het modellenvak. Wij maken deze branche transparant, geven advies en vertellen jou dedo’s en don’ts. Sooner.nl organiseert MODELLEN workshopdagen om de twee maanden in diverse regio’s van Nederland met als primeur Zwolle op 14 november a.s.!
 
Wie kun je verwachten;Mariana Verkerk model en o.a. bekend van Benelux’ Next Top Model, zij leert jou de catwalk lopen. Mauritz Briët was 7 jaar lang het gezicht voor “Between Sheets’ van Van Gils, he knows everything you want to know about modeling and the industry. Otto van der Toorn o.a. model, scout en modelfotograaf tevens bekend van TV’s ‘Model in 1 dag’ hij leert je het opbouwen van een goede portfolio. Roberto Dresia is een autoriteit op het gebied van make-up, styling en hair. Freelancer voor o.a. TV, fotografen, modellenbureaus, BN’ers en schrijft voor diverse glossies en magazines, hij neemt je graag onder handen. Ron Stam is fotograaf, zijn werk is een reis in de mode van de catwalk naar haute couture naar glamour en werkte o.a. voor Calvin Klein en Triumph, hij leert je poseren. Cees de Kuyer, modefotograaf, schiet als geen ander jouw passie en schoonheid. Anouska Wink internationaal topmodel dat op haar 15e al begon. Tegenwoordig geniet ze ook bekendheid als presentatrice. Ze maakt jou graag deelgenoot van haar levensweg in deze wereld.
 
Als ‘klap op de vuurpijl’
maak je kans om gespot te worden voor de ModelConvention van Model Scouts Network.
Word je bij ons op de MODELbySOONER gespot dan mag je je presenteren aan circa 50 nationale en internationale scouts. Dé kans dus om een internationaal contract in de wacht te slepen! Wie tref je hier; o.a. FORD MODELS USA, STORM LONDON, SWITCH JAPAN, JILL MODELS ANTWERPEN, HOUSE OF ORANGE, NAME, SKIN, FRESH, MAX MODELS, TOUCHE, TJARDA, EGO MODELS, 020MC en…
 
Benieuwd naar het programma, hoe in te schrijven, data en diverse locaties, ga naar  www.sooner.nl / www.modelbysooner.nl en word vrienden van de hyves

Lees ook:Model worden?
Lees ook:Sylvia Geersen speelt zichzelf
Lees ook:Het leven van een model gaat niet over rozen….
Lees ook:Seen @ the catwalk: grote wenkbrauwen
Lees ook:Doe mee aan de langste catwalk ooit!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>