Leestip: Beauty en Lifestyle Special van 100%NL

Op zondag 12 oktober hebben ‘Dreamgirl’ Berget Lewis, Miss Universe Nederland Yasmin Verheijen en Miss World Nederland Tatjana Maul de cover onthuld van de Beauty & Lifestyle special van 100%NL Magazine onder toeziend oog van talloze bekende Nederlanders

Na afloop van de musical Dreamgirls, een productie van Albert Verlinde Entertainment, vond de coveronthulling plaats van de Beauty en Lifestyle Special van 100%NL Magazine. Miss Universe Nederland Yasmin Verheijen, Miss World Nederland Tatjana Maul, Berget Lewis, Kim Kötter en hannah directeur Monica van Ee, kregen het eerste exemplaar van het magazine uit handen van hoofdredacteur Lisette Sier.

De Beauty & Lifestyle special van het 100%NL Magazine staat boordevol interviews met o.a. Kees Tol, Yasmin Verheijen en Tatjana Maul, bekende mooimakers, Bridget Maasland en Kim Kötter. Verder handige beauty tips, leuke weetjes en de fijnste producten. De Beauty & Lifestyle special is verkrijgbaar bij een behandeling bij de hannah huidcoaches, bij de vernieuwde Zwaluwhoeve en bij de professionele ergoline zonnestudio’s. De Beauty & Lifestyle special heeft een oplage van 100.000.

100%NL Magazine

De uitgeverij heeft anno 2014 een bereik van meer dan zeven miljoen mensen via de reguliere editie, de Junior editie, de vele speciale edities en het 100%NL transavia.com inflight magazine.

 

Credits foto: Paul Ridderhof

Lees ook:13 missen strijden zondag om kroontje
Lees ook:Missen gezocht
Lees ook:Dit zijn de mooiste man én vrouw van Nederland 2017
Lees ook:Miss Nederland wint challenge in Miss World
Lees ook:Miss World is een Filipijnse

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>