Dit zijn de mooiste man én vrouw van Nederland 2017

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand wie is de mooiste man van Nederland?

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand wie is de mooiste vrouw van Nederland? In het weekend van 20 mei zijn Kay van Dijk en Lauraine van der Werf uitgeroepen tot winnaar en winnares  van Men and Women Universe NLKay van Dijk (25) is als Men Universe NL 2017 de winnaar van de negende editie van de modellen competitie. De 26 jarige Lauraine van der Werf uit Groningen is de winnares van de eerste Women Universe Nederland editie. Hiermee mogen zij zich officieel de mooiste man en vrouw van Nederland noemen.

Kay van Dijk

Kay is personal trainer en lifestyle coach en gaf zich een half jaar geleden op. Wat begon als meedoen voor de ervaring, eindigde in een geweldige overwinning. 16 Juni zal Kay Nederland vertegenwoordigen tijdens de wereld editie van Men Universe in de Dominicaanse Republiek. ‘’Hard work beats talent’’ zegt hij zelf, ‘’dit is pas het begin, en ik ben dankbaar voor elk moment’’.

Lauraine van der Werf

Ook de allereerste editie van Women Universe was een groot succes. Deze editie is de opstap naar een internationaal concept. Winnares Lauraine wil een voorbeeld zijn voor andere beginnende modellen en draagt in het dagelijks leven haar steentje bij als beveiliger. ”Ik ben enorm trots dat ik mijzelf mag benoemen als Women Universe 2017, ik ga mij 100 procent inzetten en heb alle vertrouwen in de organisatie”.

Over de Men en Women Universe NL competitie

De Men en Women Universe NL was een geweldig spektakel. De modellen competitie waarbij de lengte en confectiematen ondergeschikt zijn aan karakter en uitstraling, vierde dit jaar haar negende editie en eerste editie. De finalisten werden onderworpen aan een strenge vak jury die o.a. bestond uit Jasper Schmitz, Natural Bodybuilding kampioen van de Benelux en fitness model, Patricia Paay, Bert van de Veer, Jason Rome, Men Universe winnaar 2016 en Nadja  Geskus. Het dak is eraf gegaan in Villa Thalia te Rotterdam, dat belooft mooie herinneringen en nieuwe motivatie voor nieuwe deelnemers.

Foto’s via Organisatie Men And Women Universe

Lees ook:Een Française is het mooist van ons universum
Lees ook:Atoxelene: een ‘botox’ pen in je handtas!
Lees ook:Chantal Janzen heeft mooiste benen
Lees ook:Humberto lacht het mooist
Lees ook:Mis(s) 2017 ontvangt kroontje uit handen Mark Rutte

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>