MTV’s beauty school is geopend: “Beauty School Cop Outs”

Group_202_1_Dit wordt gieren! Vanaf 3 maart is MTV’s beauty school geopend. In deze nieuwe reality show traint MTV 4 jongens en 4 meiden in het perfectioneren van hun beauty skills. Waxen, masseren, trainen, tatoeëren, visagie en meer. Deze 8 jongeren besteden dagelijks uren aan hun uiterlijk om perfect voor de dag te komen. Maar… kunnen ze hun beautyobsessie ook professioneel inzetten en er hun beroep van maken om anderen er goed uit te laten zien? Overdag zien we hoe ze zich staande houden in de salon, hoe de relaties in het Beauty School Cop Outs-huis zich ontwikkelen en hoe ze zich uitleven in het nachtleven van. MTV’s gloednieuwe reality show “Beauty School Cop Outs” is vanaf 3 maart wekelijks om 14:45 uur te zien op MTV, de extended versie vanaf 6 maart om 22:35 uur.

 

In “Beauty School Cop Outs” krijgen 8 jongeren de kans om hun carrière een kickstart te geven. Ze krijgen les van echte professionals en volgen een serie van masterclasses waarin ze alle geheimen van het vak leren. Ze denken natuurlijk al heel veel kennis in huis te hebben, maar moeten gewoon helemaal onderaan beginnen. Van koffie en thee halen, tot leren tatoeëren op een varken, maar daarna gaan ze ook oefenen op echte consumenten… Gaan ze de uitdaging aan als een ware pro, of geven ze toch meer om hun eigen uiterlijk? Deze 8 jongeren brengen niet alleen de dagen met elkaar door, maar ook de nachten en dat zorgt voor de nodige spanningen, avonturen en drama’s. Maak kennis met Calvin, Daniel, Jeremy, Richard, Sacha, Savannah, Scarlett en Tara in “Beauty School Cop Outs”.

 

Over MTV
MTV Nederland is de Nederlandse versie van zender MTV en onderdeel van Viacom International Media Networks. MTV is het grootste en belangrijkste jeugd entertainmentmerk ter wereld. Met een wereldwijd bereik van meer dan een half miljard huishoudens, is MTV het culturele thuis van de millenniumgeneratie, muziekfans en artiesten, en een pionier in het creëren van innovatieve programmering voor jonge mensen. MTV weerspiegelt en creëert een popcultuur met haar bekroonde inhoud die is gebouwd rond fascinerende verhalen, muziekontdekkingen en activiteiten die worden overgebracht via TV, internet en mobiele communicatie. Buiten de Verenigde Staten maakt MTV deel uit van Viacom International Media Networks, een divisie van Viacom Inc. (NASDAQ: VIA, VIAB), een van ’s werelds toonaangevende bedenkers en uitvoerders van programmering en inhoud gebracht via alle mediaplatformen. Viacom biedt in Noord Europa 37 TV kanalen en meer dan 40 websites en heeft een totaalbereik van 62 miljoen huishoudens. Populaire zenders zijn o.a. MTV, Comedy Central, VIVA en Nickelodeon. Viacom merken worden wereldwijd in 34 talen bekeken door meer dan 600 miljoen huishoudens.

Lees ook:Stem op je favoriete serie
Lees ook:Lady Gaga treedt op bij ‘MTV Video Music Awards’ 2013
Lees ook:Veel knappe koppen op MTV’s Video Music Awards
Lees ook:Datingstips die werken, knap niet meteen af!
Lees ook:The Body Shop propageert safe sex

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>