Lady Gaga treedt op bij ‘MTV Video Music Awards’ 2013

ladygagaLady Gaga treedt op bij de ‘MTV Video Music Awards’ 2013. De zangeres is een van de artiesten die op 25 augustus live zal optreden. Gaga brengt voor het eerst haar nieuwe single van haar langverwachte album ARTPOP ten gehore in het Brooklyn’s Barclays Center, New York. Overige artiesten die gaan optreden worden later bekend gemaakt.

Master Gaga Het is niet de eerste keer dat Lady Gaga komt optreden. Al sinds een paar jaar zorgt de zangeres voor legendarische optredens die nog steeds in het geheugen gegrift staan. Dit jaar zal dat niet anders zijn en wordt het een onvergetelijk optreden van haar eerste single die officieel 19 augustus uitkomt op haar vierde album, ARTPOP.

Als een van de meest besproken en creatieve artiesten heeft Lady Gaga een onuitwisbare stempel gedrukt op de ‘MTV Video Music Awards’. Sinds 2009 heeft Gaga al 13 keer een award gewonnen, waaronder die van “Best New Artist,” “Video of the Year” voor “Bad Romance” en ook voor “Best Video with a Message” voor “Born This Way.”

Genomineerden Eerder werd al bekend gemaakt dat Justin Timberlake en ‘Macklemore & Ryan Lewis’ andere grote favorieten van de show zijn. Beide artiesten zijn goed voor maar liefst 6 nominaties. Fans kunnen nog steeds op hun favoriete video stemmen via vma.mtv.com.

 

Over MTV MTV Nederland is de Nederlandse versie van zender MTV en onderdeel van Viacom International Media Networks. MTV is het grootste en belangrijkste jeugd entertainmentmerk ter wereld. Met een wereldwijd bereik van meer dan een half miljard huishoudens, is MTV het culturele thuis van de millenniumgeneratie, muziekfans en artiesten, en een pionier in het creëren van innovatieve programmering voor jonge mensen. MTV weerspiegelt en creëert een popcultuur met haar bekroonde inhoud die is gebouwd rond fascinerende verhalen, muziekontdekkingen en activiteiten die worden overgebracht via TV, internet en mobiele communicatie. Buiten de Verenigde Staten maakt MTV onderdeel uit van Viacom International Media Networks, een divisie van Viacom Inc. (NASDAQ: VIA, VIAB), een van ’s werelds toonaangevende bedenkers en uitvoerders van programmering en inhoud gebracht via alle mediaplatformen. Viacom biedt in Noord Europa 37 TV kanalen en meer dan 40 websites en heeft een totaalbereik van 62 miljoen huishoudens. Populaire zenders zijn o.a. MTV, Comedy Central, VIVA en Nickelodeon. Viacom merken worden wereldwijd in 34 talen bekeken door meer dan 600 miljoen huishoudens.

Lees ook:Veel knappe koppen op MTV’s Video Music Awards
Lees ook:Stem op je favoriete serie
Lees ook:Lady Gaga rolt over naakte mannen voor haar nieuwe parfumcommercial
Lees ook:MTV’s beauty school is geopend: “Beauty School Cop Outs”
Lees ook:Foto’s en parfum Lady Gaga uitgelekt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>