Muziek waarvan je écht ontspant…

De zon schijnt volop, het groen en de bloesems verschijnen aan de bomen en ons humeur verbetert ook aanzienlijk. We hebben een aantal lange weekenden in het vooruitzicht en de zomermaanden staan ook weer voor de deur. Een periode van welverdiende vakantie, tijd voor bezinning en ontspanning. Oreade Music heeft een groot aantal cd’s in haar uitgebreide collectie die een gevoel van balans en rust geven en het opladen van de spreekwoordelijke mentale en fysieke ‘batterij’ bevorderen!Een lang weekend en de zomermaanden met de jaarlijkse vakantietijd staan voor veel mensen voor een periode waarin weer tijd wordt gemaakt voor die dingen waar je in onze drukke maatschappij niet vaak aan toekomt. Muziek kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van de algemene levenskwaliteit. Oreade Music biedt met muziek voor ontspanning, welzijn, lichaam en geest een welkome aanvulling op een gezonder leven en maakt je vrije tijd daarmee extra plezierig. De collectie biedt muzikale ondersteuning bij spirituele groei maar ook bij welverdiende tijd voor jezelf!
 
‘The Healing Water’, ontspannende klanken voor een verhoogd gevoel van welzijn
 
Water is heilzaam en we kunnen niet zonder. Water trekt aan. Niet voor niets zoeken veel mensen ieder jaar tijdens de zomermaanden het strand op en gaan op vakantie naar bestemmingen aan zee. The Healing Water werd speciaal samengesteld voor gebruik in spa’s, bijvoorbeeld tijdens massages en andere ontspannende lichaamsbehandelingen. Deze Oreade cd is echter ook ideaal bij de ondersteuning van een moment van ontspanning thuis of tijdens je vakantie, zoals tijdens het nemen van een warm bad, bij het in slaap vallen of tijdens meditatie. De combinatie van muziek en aanraking (massage) zorgt voor een verhoogd gevoel van welzijn. Het album bevat een prachtige combinatie van diverse gitaren, fluit, keyboard, orgel, piano en synthesizer in  één ontspannende track. 
 
‘Awakening in Magic Woods’, muziek voor een serene en harmonieuze sfeer
 
Stel je eens voor dat je wakker wordt op het zachte mos in een magisch bos. Je wordt omringd door natuurgeluiden en muziek die al je zintuigen zachtjes strelen. De Oreade cd Awakening in Magic Woods brengt je direct in een atmosfeer van sereniteit en harmonie. Het album is een verademing voor iedereen die een moment van pure ontspanning en balans wil creëren na alle stress en drukte van het dagelijkse leven. Het prachtige vogelconcert bij het aanbreken van een nieuwe dag in het bos ademt een sfeer van perfecte vrede, harmonie en rust. De begeleidende muziek is gecomponeerd en uitgevoerd door Morpheo (Ariel Niggli), een Zwitserse artiest die zijn inspiratie haalt uit het gebied waar hij woont: het wonderschone Ticino. 
 
Niet op vakantie? Toch op wereldreis met ‘Global Spirit ‘ van Karunesh!
 
Ga je niet op vakantie dit jaar, maar wil je toch op wereldreis langs verre landen? Dan is de Oreade cd Global Spirit van Karunesh een aanrader! Ervaar de ritmische, exotische muziekmix uit landen als India, Australië, Afrika en het Midden-Oosten. Laat je meevoeren op de klanken van viool, citer, didgeridoo, bouzouki, panfluit, Chinese tempelfluit, tamboerijn en diverse percussie-instrumenten. Deze Oreade bestseller bevat tevens een aantal gastartiesten zoals Govi, Nicolas Kern and Don Lax. 
 
Verkoopprijzen en meer informatie:
 
De cd’s en muziek dvd’s van Oreade Music worden verkocht via esoterische boek- en cadeauwinkels en diverse webwinkels.
 
Verkoopadviesprijzen Oreade cd’s:
 
The Healing Water                   € 18,99·         Awakening in Magic Woods   € 18,99·        

Global Spirit                               € 18,99Voor meer informatie en Nederlandse verkooppunten kun je terecht op de website www.oreade.com

Lees ook:Even je batterij opladen
Lees ook:Wellness @ home…
Lees ook:Ontspan je lichaam en geest met Oreade Music
Lees ook:Oreade concerten op 16 en 17 april tijdens ParaVisie Jubileum Manifestatie!
Lees ook:Kuren in je eigen badkamer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>