Ontspan je lichaam en geest met Oreade Music

Muziek maakt het leven aangenamer. Maar wist je ook dat je met bepaalde muziek de kwaliteit van je leven kunt verbeteren?

Oreade Music is de Europese marktleider op het gebied van muziek voor ontspanning, welzijn, lichaam en geest. Het dynamische bedrijf bevindt zich in Haarlem en bestaat volgend jaar 25 jaar. De catalogus van Oreade bevat meer dan 300 verschillende cd’s en muziek dvd’ s van hoge kwaliteit. De muziek helpt je te ontspannen en het vinden van de juiste balans voor je lichaam en geest. Luister met je hart en ontdek dat de muziek van Oreade bijdraagt aan spirituele groei en een betere levenskwaliteit!
 
Oreade  staat voor muziek met een doel: mensen ondersteunen bij het ontwikkelen van een betere levenskwaliteit door spirituele groei en welzijn. De cd’s kunnen als ontspannende achtergrondmuziek worden gebruikt maar ook bij allerlei vormen van helende therapieën of bij het zoeken naar een meer bewuste manier van leven. De muziek van Oreade  brengt je fysieke, mentale en spirituele welzijn naar een hoger niveau.
 
Druk druk druk en stress? Oreade Music ondersteunt voor de juiste balans in je leven
 
In onze hectische maatschappij hebben we het allemaal voortdurend erg druk. Er wordt steeds meer van ons verwacht in minder tijd en dit veroorzaakt stress. Oreade Music weet wat stress doet met onze mentale en fysieke conditie. Het luisteren naar muziek van Oreade  kan helpen om een hernieuwd gevoel van balans, rust en ontspanning te vinden zodat je beter opgewassen bent tegen stress en weer van het leven kunt genieten.
 
Balance & Beauty: Tranquil Music for Wellness & Spa
 
De verzamel cd Balance & Beauty, Tranquil Music for Wellness & Spa van Oreade Music biedt ontspannende muziek die schoonheid, rust en welzijn een extra dimensie geeft. Zet deze cd op tijdens een massage en droom heerlijk weg op de klanken van Eargasm, Water Crystals, Spellbound en Morning Song. Deze cd is ook zeer geschikt om te gebruiken als achtergrondmuziek in professionele schoonheids- of massagesalons. 
 
Check:
 
De cd’s en muziek dvd’s van Oreade Music worden verkocht via esoterische boek- en cadeauwinkels en via diverse webwinkels. Nederlandse verkooppunten kun je vinden op www.oreade.com
 
Voor meer informatie kun je terecht op de website: www.oreade.com

Lees ook:Muziek als healer…
Lees ook:Oreade concerten op 16 en 17 april tijdens ParaVisie Jubileum Manifestatie!
Lees ook:Wellness @ home…
Lees ook:Muziek om lekker op te chillen samen met jé kat
Lees ook:Muziek waarvan je écht ontspant…

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ontspan je lichaam en geest met Oreade Music

  1. Martin

    Voor meer oreade music (€ 17,95 p/cd) kun je ook terecht op http://www.spirituelemuziek.nl één van de grootste aanbieders van kwaliteitsmuziek. Alle Cd’s van Oreade te beluisteren.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>