Wellness @ home…

Een lang weekend en de zomermaanden met de jaarlijkse vakantietijd, staan voor veel mensen voor een periode waarin weer tijd wordt gemaakt voor die dingen waar je normaliter in onze drukke maatschappij niet aan toekomt. Muziek kan dan een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van de algemene levenskwaliteit. Voor wie niet op vakantie gaat, maar wie toch de geluiden van bijvoorbeeld de (b)ruisende golven aan het strand, dolfijnen, een exotisch paradijs of de Afrikaanse Wildernis wil ervaren, biedt Oreade Music diverse cd’s met ontspannende natuurgeluiden.
Oreade Music biedt met muziek voor ontspanning, welzijn, lichaam en geest een welkome aanvulling op een gezonder leven en maakt je vrij tijd daarmee extra plezierig. De collectie biedt muzikale ondersteuning bij spirituele groei maar vooral ook voor welverdiende tijd voor jezelf!
 
Voor de complete collectie natuurgeluiden is er de link: http://www.oreade.com/categories/Nature
 
Verkoopprijzen en meer informatie:
 
De cd’s en muziek dvd’s van Oreade Music worden verkocht via esoterische boek- en cadeauwinkels en diverse webwinkels.
 
·         Verkoopadviesprijzen Oreade Nature cd’s  € 11,99/stuk.Voor meer informatie en Nederlandse verkooppunten kun je terecht op de website www.oreade.com.

Lees ook:Oreade concerten op 16 en 17 april tijdens ParaVisie Jubileum Manifestatie!
Lees ook:Ontspan je lichaam en geest met Oreade Music
Lees ook:Muziek als healer…
Lees ook:Muziek waarvan je écht ontspant…
Lees ook:Even je batterij opladen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>