Modellen poseren toch het best

Chanel-the-Naked-BagLaat het modellenwerk maar over aan de echte modellen is de mening van beroemde ontwerpers. Nochtans waren celebs zeer hot in de modewereld en haast niet meer weg te denken uit reclamecampagnes. Maar fotomodellen schijnen volgens de kenners toch meer klasse en stijl te hebben. Dat is dan ook de reden waarom de echte modellen de voorkeur van de meeste designers hebben.Als je de recente advertenties bekijkt, dan valt het op dat de meeste designers voor een professioneel model gekozen hebben. De uitzondering is het label Dolce & Gabbana dat de zonnebrillen van het merk laat aanprijzen door Madonna.
Volgens Stefano Pilati van Yves Saint Laurent voelen modellen de ontwerpen beter aan en kunnen ze er een bepaalde uitstraling aan geven. Karl lagerfeld prefereert modellen dan weer wegens hun klasse en stijl. Ontwerpers verkiezen bovendien een sterk gezicht dat enkel geassocieerd wordt met mode en bijvoorbeeld niet met film of muziek.

Lees ook:Oude modellen weer hot dankzij D&G
Lees ook:‘Zwaardere modellen please’
Lees ook:Truth or Dare wordt de nieuwe geur van Madonna
Lees ook:Viktor & Rolf uitgeroepen tot ‘Dom Bontje 2013’
Lees ook:Het leven van een model gaat niet over rozen….

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>