Truth or Dare wordt de nieuwe geur van Madonna

Truth or Dare heet de geur die Madonna in samenwerking met Coty Prestige in mei volgend jaar zal lanceren. Beauty.blog heeft al een foto van de bottle gekregen. Waanzinnig mooi en typisch in de stijl van diva Madonna.

De overeenkomst met Coty betekent dat Madonna, die in de hoogste notering staat van de “Female Recording Artist of All Time” rankinglist en wereldwijd meer dan 300 miljoen platen heeft verkocht, nu voor het eerst een geur zal lanceren.

Madonna verklaart aan Women’s Wear Daily “ik ben altijd geobsedeerd geweest door geuren en wil al jaren iets persoonlijks creëren, een geur die uitdrukt wie ik ben, maar waar andere mensen zich ook verbonden mee voelen. Iets eerlijks, en toch gewaagd, vandaar de naam Truth or Dare”.

“De samenwerking met Madonna is de kroon op ons ongeëvenaarde merkenportfolio, waardoor wij ons nog beter kunnen profileren als meest vooraanstaand leider in de wereldwijde beauty-industrie”, zegt Bernd Beetz, CEO Coty INC. “We zijn zeer opgetogen dat wij deze samenwerking met Madonna aangaan, een wereldwijd icoon met ongekende bekendheid, ook in culturele zin”.

Madonna zal zelf figureren in de wereldwijde print-, advertentie- en online marketingcampagnes, die geproduceerd zullen worden in samenwerking met Fabien Baron van Baron & Baron, waarmee ze al aan veel projecten heeft samengewerkt, inclusief “Sex”, haar befaamde beeldessay over sexualiteit in 1992.

Truth or Dare van Madonna zal een signatuur bloemige geur worden. Een unieke mix van bedwelmende bloemen, in balans gehouden met verslavende houtsoorten en vanille, creëert een geur die tijdloos, en toch modern, zowel duister als licht is. De flacon weerspiegelt het Truth or Dare dualisme – een klassieke en geraffineerde vorm, met eigentijdse en verfijnde details.

“Madonna is een wereldwijd erkende muziek- en stijlpionier, Het debuut van haar eerste geur is een dynamisch platform om haar lifestyle merk, Truth or Dare by Madonna te lanceren”, reageerde Neil Cole, CEAO, Iconix Brand Group. “Coty is een gerespecteerd leider in de prestige geurenindustrie. Hun expertise in combinatie met Madonna’s status van icoon, is een krachtig partnerschap.

Lees ook:“We can be tricked by what we see and hear but not by what we smell”
Lees ook:COTY PRESTIGE gaat de uitdaging aan met Nine d’Urso
Lees ook:Paul Walker wordt het nieuwe gezicht van COOL WATER
Lees ook:DUITSE ACTRICE WORDT HET GEZICHT VAN JIL SANDER’S NIEUWE DAMESGEUR
Lees ook:Trailer Lady Gaga “Fame”,

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>