Veel miskopen op make-up gebied

Volgens een onlangs gehouden onderzoek in Engeland geven vrouwen bakken met geld uit aan achteraf de verkeerde make-up. Maar liefst 94 miljoen aan huidverzorging en make-up producten worden de prullenbak ingegooid, omdat men er niet tevreden over is. Foundation schijnt het vaakst verkeerd te worden gekozen. Vrouwen vrezen veelal een maskerachtig effect. Ondanks hun angst kiezen zij toch nog te vaak een verkeerde kleur foundation. Juist de kleur is heel belangrijk om er goed uit te kunnen zien.

Veel vrouwen slagen ook niet in het vinden van de juiste huidverzorging, omdat ze eigenlijk niet eens goed weten wat voor een huid ze hebben. Ze kopen dan zomaar wat en krijgen niet het resultaat wat ze wensen. Ik raad je daarom aan toch eens naar een schoonheidsspecialiste of skintherapist te gaan, al is het maar om te weten bij welke producten en foundation je huid gebaat is. Want een mooie huid, straal je uit.

Lees ook:Dr. Hauschka foundation voor porseleinen huidjes
Lees ook:Flexibele foundation
Lees ook:Huidproblemen door verkeerde cosmetica
Lees ook:Perfecte Foundation met SPF15
Lees ook:Betaalbare make-up voor nop!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>