Betaalbare make-up voor nop!

Etos-foundation-1Op zoek naar betaalbare make-up voor dagelijks gebruik? De nieuwe Etos foundation en lipgloss zijn de perfecte basics. En dat voor verrassend lage prijsjes! De foundation zorgt voor een natuurlijke dekking en hydrateert de huid optimaal. De Etos lipgloss is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren. Hiermee creëer je in een handomdraai een verzorgde mond. De Etos foundation is verkrijgbaar vanaf 19 augustus voor slechts € 2.99. De lipgloss ligt vanaf 2 september in de winkel en kost € 2.49.

Betaalbare basics

Voor veel vrouwen is foundation een belangrijke basis voor hun dagelijkse make-up. De Etos foundation is ongeparfumeerd, geschikt voor ieder huidtype én verkrijgbaar in vier verschillende tinten. De toegevoegde vitamine E zorgt voor een perfect gehydrateerde huid, zodat je huid zacht aanvoelt. Maak je look af met een subtiele glans en kleur op je lippen met de Etos lipgloss. Dankzij de vitamine E zorgt de lipgloss voor super zachte lippen! Deze lipgloss is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren: transparant, zacht roze, zalm, donker roze en rood. Met de Etos foundation en lipgloss kom je goed voor de dag voor een kleine prijs!

De Etos foundation is verkrijgbaar vanaf 19 augustus voor slechts € 2.99. De lipgloss ligt vanaf 2 september in de winkel en kost € 2.49.

Actie: van 2 t/m 15 september zijn beide producten verkrijgbaar voor slechts € 2.- per stuk.

Kijk voor meer informatie op www.etos.nl/pers

Volg Etos ook op Facebook en Twitter

Einde nieuwsflits

Lees ook:Ultra Shiny lipgloss met spiegeltje èn lichtje
Lees ook:Q10 in je gloss
Lees ook:Lekker glosje
Lees ook:Beautywonder: Verjongende lipstick!
Lees ook:Hulde voor de Etos BB cream

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>