Perfecte Foundation met SPF15

Ben je al bekend met de Complete Touch of Foundation van Olaz? Hij is er al een tijdje, maar deze foundation kan geen aandacht genoeg krijgen wat beauty.blog betreft. Hij is zo fijn!!

Je kunt hem zien als een combinatie van de huidverzorging van Olaz Complete met een vleugje foundation van Max Factor. De Complete lijn van Olaz is een huidverzorgingslijn voor de jonge huid en staat bekend om haar hydraterende werking die helpt de natuurlijke schoonheid van de huid te stimuleren. De  Complete Touch of Foundation van Olaz biedt daarnaast een subtiele kleur voor een gelijkmatige teint. 

Complete Touch of Foundation bevat hoge levels aan hydratatie en vitamine B3, provitamine B5 en vitamine E die helpen de huid zachter en stralender te worden. De beschermingsfactor SPF15 biedt bovendien bescherming tegen schadelijke UV-straling. Hierdoor is de huid in een goede conditie om de foundation optimaal te benutten.

Een goed gehydrateerde huid neemt kleur namelijk beter op: de huid is gelijkmatiger waardoor de pigmenten gemakkelijker aan de huid hechten. De gebruikte pigmenten zijn op waterbasis waardoor de Complete Care Touch of Foundation licht aanvoelt op de huid. Daarnaast zijn de pigmenten ultrafijn en omhuld door vochtinbrengende glycerine. Wanneer de crème in aanraking komt met de huid komen de pigmenten vrij en geven een subtiele dekking. Een verzorgde huid en een egale teint komen samen in Olaz Complete Care Touch of Foundation.  
 
Olaz Complete Touch of Foundation is verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 11,99 www.olaz.nl

 

Lees ook:Anita Witzier zweert bij Olaz Total Effects
Lees ook:Fijne foundation onder alle lichtomstandigheden
Lees ook:Flexibele foundation
Lees ook:24/7 bb beautiful
Lees ook:Gezond bruin met Bio Sun Protector Powder Medium SPF 20

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>