Zweetvoeten? Dan laat je ze toch botoxen!

Wist je dat je niet alleen je oksels, maar ook je zweetvoeten met botox kunt laten behandelen? Zweetvoeten kunnen met een onprettige vervelende geur gepaard gaan. Als eigenaar van zo’n stel stappers, zul je je vaak onzeker en ongeliefd voelen. Maar je kunt er iets aan doen! Door botox in je voeten te laten injecteren, worden je zweetklieren enkele maanden stilgelegd. De behandeling is eenvoudig en nagenoeg pijnloos. Na een kleurstoftest om te ontdekken op welk gedeelte van je voet je het meeste zweet, wordt er een ampul botox van 100 eenheden ingespoten. Hierna zal je zweetproductie van je voeten gedurende 6 maanden aanzienlijk verminderen.

Kosten van een dergelijke behandeling verschillen per kliniek en ligt rond de € 400.

Lees ook:Incontinent? Botox helpt!
Lees ook:Waxen in Utrecht
Lees ook:Vieze voeten kunnen echt niet!
Lees ook:Koortslip? Laat je botoxen!
Lees ook:Kletsnat van de zweet? Alleen Botox helpt…

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Zweetvoeten? Dan laat je ze toch botoxen!

  1. Maurice

    Heb zelf een paar maanden geleden een botox behandeling voor mijn zweetvoeten gehad. Het resultaat mag er zeker zijn maar pijnloos is het zeker niet! Net of dat je 26 keer binnen een half uur in een spijker trapt. En dan 3 weken later de andere voet omdat het anders niet te verdragen is.
    Als jullie een kliniek weten die het wel pijnloos is laat het me weten!

      /   Reply  / 
  2. susanne

    Heb 3 maanden geleden mijn zweetvoeten laten behandelen met Botox bij dokter frodo(warimpel). De pijn viel wel mee. Ik had me erg bang laten maken door de verhalen op internet, maar met een speciale pijnstillende zalf en ijskoeling was het eigenlijk heel goed te doen.
    Ik kan het in ieder geval aanraden!

      /   Reply  / 
  3. anieta

    ik heb 1 maand geleden mijn voeten laten behandelen met Botox injecties.ik ben erg bang voor prikken dus zag er erg tegen op.maar ik wil van mijn zweetvoeten af.ik ben tevreden heb veel minder last van zware zweet voeten. maar vond het prikken van de naalden erg gevoelig. gelukkig ging het vrij snel dus gewoon even doorbijten en niet naar de naalden kijken die klaar liggen voor je. er is mij vooraf wel verteld dat de onderkant van mijn voeten erg gevoelig zijn en dat de prikjes zeer kunnen doen.ben achter af blij dat ik het gedaan heb maar weet niet of ik nog een keer de moet heb mijn voeten te laten prikken vond het teveel zeer doen.

      /   Reply  / 
  4. jan

    Kunnen jullie mij vertellen bij welke kliniek of Ziekenhuis jullie een botox behandeling voor zweetvoeten hebben laten doen?
    Ik heb wel een verwijsbrief van de huisarts, maar t schijnt erg moeilijk te zijn om een Ziekenhuis te vinden die voor zweetvoeten een Botox behandeling toepassen ivm. nogal pijnlijke behandeling.
    Tweede vraag hebben jullie de behandeling vergoed gekregen?
    Zoals ik van de Zorgverzekering begrijp is behandeling in een Ziekenhuis kosteloos (vergoeding via Zorgverzekeraar) en in een kliniek moet je de kosten zelf betalen.

      /   Reply  / 
  5. Toos

    het klopt dat de prikken erg gevoelig zijn.1 prikje zou nog wel te doen zijn maar het grote aantal prikken achter elkaar maakt deze behandeling erg pijnlijk.dit komt omdat de huid onder de voeten erg gevoelig is.het gevoelloos maken van de huid met een verdoving zalf werkt slecht omdat de huid onder de voet erg dik is.het gevoelloos maken met ijs werkt wel goed maar tijdens de behandeling zal de huid ook snel weer op warmen.hierdoor zijn de eerste prikken goed te doen maar de laatste zullen nog steeds zeer doen.om deze prikken minder gevoelig te maken is het belangrijk om het puntje van de naald in een hele snelle beweging door de huid te tikken.daar na kan de naald verder geprikt worden om hem op de juiste plek te krijgen.op deze manier zal de pijn prikkel die de huid geeft een stuk minder zijn.ook het terug halen van de naald is gevoelig maar niet zo erg als het in prikken.dus als je deze behandeling wil doen,want het werkt wel.vraag of er op deze manier geprikt kan worden.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>