Koortslip? Laat je botoxen!

Heb je geregeld last van een koortslip? Dan schijnt het botoxen van je mond je wellicht van je koortslippen af te kunnen helpen. Op dit moment testen plastisch chirurgen uit of botox het virus ’herpes simplex’ kan voorkomen.

Patiënten die vaak last van een koortslip hebben , krijgen nu om de drie maanden een injectie met botox. Volgens de chirurgen is het middel botox er toe in staat om het sluimerende virus herpes simplex uit te schakelen. Dat zou toch fantastisch zijn!

meer info hierover lees je op www.newbeauty.nl

Lees ook:Met Valentijnsdag koortslipvrij kussen
Lees ook:Pump je fijne haar op
Lees ook:Doodziek of overleden door Botox. Is het wel veilig?
Lees ook:Botox is niet voldoende voor de groeven van Gordon Ramsey
Lees ook:Zweetvoeten? Dan laat je ze toch botoxen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>