Rodial, Leco, Collistar doekjes voor huid en haar

Is dit de zomer van de doekjes? Bij het opruimen van verschrikkelijk veel achterstallig archieveringswerk kwam ik zoveel producten tegen die bestaan uit doekjes. Niet tegen het bloeden nu ja, ze hopen ook rampen te voorkomen. Van rimpels, vette glans, een gestresste huid tot make-upverwijdering. Van Rodial, SkinVitals, Leco (bij Douglas) tot Collistar. Lees hieronder wat we allemaal ontdekten!

 

 

 

 

Tjsa, doekjes, je moet ervan houden. Ik was nooit een doekjesfan, totdat ik een baby kreeg en merkte hoe makkelijk doekjes zijn. Toch ben ik er weer van af gekickt. Terwijl doekjes zo handig kunnen zijn.

Maskerdoekjes. Van SkinVitals, te koop bij Sephora, is er G-Energize, 3 maskerdoekjes met Ginseng en Gingko Biloba die de vermoeide huid een oppepper moeten kunnen geven. Doet een beetje aan de schoonheidsspecialiste denken. Ook zij gebruikt wel in lotion gedrenkte doeken om over je huid te leggen. IK hoop dan altijd maar dat er inderdaad genoeg van die stof uit de stof op mijn huid terechtkomt….Ze zijn per stuk verpakt en dat betekent dat ze heel handig mee te nemen zijn. Voor een snelle oppepper onderweg, waar ook ter wereld je bent!

 

 

Doekjes om het overtollig talg op te nemen. Leco breidt zijn serie accessoires bij Douglas gestaag uit. Nieuw zijn de blotting papers, papiertjes waarmee je overtollige glans als gevolg van talg (en wellicht zweet) van je gezicht kunt opnemen. De vettigheid wordt door de papiertjes opgezogen. Het papier zit als een mini wc rolletje in een handig zwart houdertje, je kunt naar behoeven afscheuren. Een aanrader bij een avondje uit of tijdens fotoshoots en make-upsessies. Te koop bij Douglas. Ze kosten maar 7,50 en passen perfect in je handtas.

Om make-up mee af te nemen. Rodial Glam Balm Wipes zijn reinigingsdoekjes voor je gezicht. Gewoon om tussendoor even op te frissen tijdens een lange reis of om je make-up ermee af te halen als je on tour bent of geen zin hebt in een lang ritueel, omdat je doodmoe bent. Rodial is het merk van een Engelse ex-beautyjournaliste en wordt bij Skins Cosmetics verkocht. Het is een leuke lijn, met zinnige en onzinnige producten. Dit is nou typisch zo'n zinnig product!

Maskerdoekjes voor de oudere huid. Van het Italiaanse merk Collistar in de lijn Magnifica anti-ageing is een luxueuze doos verschenen waarin 5 pakketjes zitten met elk 3 in lotion gedrenkte maskers: een voor de ogen en voorhoofd, een voor de mond area en een voor de nek. Kortom, je bent helemaal afgedekt! De lijn wordt aangevolen voor wat men tegenwoordig de zeer rijpe huid noemt, voor vrouwen vanaf 70 jaar. Nu ja…50 plus mag ook echt wel hoor! De speciale anti-aging cocktail is verwerkt in een gel. Je moet eerst een beschermstrip van de doekjes aftrekken om de gel vrij te maken. Via een osmotische werking komt de gel vrij op de huid. Te koop bij de parfumerie.

Doekjes om je haar een oppepper te geven als er geen waswater bij de hand is. Ted Gibson Hair Sheet styling. Ja, geloof het of niet, er bestaan ook doekjes om je haar mee te op frissen als er geen tijd of plaats is om je haar te wassen of opnieuw te stylen. Vrouwen zouden het nu tijdens de Olympische Spelen nogal gepromoot hebben voor  de sporters. Je blijft je verbazen he over deze industrie. De doekjes geven uitgeblust haar hun glans terug. Maar hoe je die dingen nou over je haar moet halen, blijft mij vooralsnog een raadsel. Ik geloof dat je ze dubbel moet vouwen of zo en dan je haar ertussen leggen en dan maar een beetje wiebelen en masseren. Uitproberen? Ze zijn geloof ik bij Sephora te koop en anders wel online in de shop van deze Amerikaanse celebrity-kapper. Pakje van 5 stuks kost 35 dollar. Geen koopie, wel ludiek….

copyrights: www.moniquelindeboom.nl Bronvermelding verplicht. Wil je iets overnemen uit de artikelen, vraag het dan even.

Lees ook deze blogs:

- Airbrush make-up

- Trillende mascara borstels

- Vergeelde nagels knap je op met paarsige nagellak van Douglas

Lees ook:Laten we lekker gaan multi-masken!
Lees ook:Spray de zon in je haren! :)
Lees ook:Fresh up time!
Lees ook:MD Skincare Alpha-Beta Peel voor een stralende huid
Lees ook:Beauty tip, babydoekjes

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Rodial, Leco, Collistar doekjes voor huid en haar

  1. Meya

    Beste Monique,

    sorry voor mijn late reactie maar heb nu eenmaal een druk leven.
    Vreemd dat jij nog nooit van dit merk hebt gehoord. Ze staan regelmatig in verschillende bladen. Laatst nog 5 uitgaves van Grazia met de Goodie bag en de digitale Cosmopolitan. Helaas niks gewonnen. Heb recent weer besteld en ze gesproken. Ze staan ook regelmatig in de Vakbladen omdat ze uitsluitend via professionals hun producten verkopen. Dus niet zoals Bergman bijvoorbeeld die via klinieken, salons maar ook via IC Paris verkrijgbaar is. Misschien dat je ze daarom niet kent. Je kan altijd samples opvragen door een geadresserde envelop op te sturen met postzegels, doen ze niet moeilijk over en bij je bestelling krijg je ook samples. Probeer het. Succes
    Oja, de basis ingredienten zijn 100% natuurlijk: ginseng, aloe, groen thee enz
    Ze hebben ook Freckle Creams waar ik gek op ben, eigenlijk op al hun producten. Dode Zee Mineralen zijn stukken goedkoper bij hen aangezien ze rechtstreeks importeren.

      /   Reply  / 
  2. redactie,monique

    hoi meya, je bedoelt dat ik nog nooit van bio essence heb gehoord? dat klopt, maar ik kan me niet herinneren dat ik dat ergens schreef? vertel:-)

      /   Reply  / 
  3. Meya

    ja dat was ergens in maart dacht ik.
    ging over Dure Gezichts Creme?

      /   Reply  / 
  4. redactie,monique

    weet je wat het is meya, merken kunnen wel in bladen adverteren en dergelijke, maar als ze de pers geen persberichten sturen, dan kan ik het ook niet op mijn netvlies krijgen. ik haal mijn nieuws nauwelijks tot niet uit nederlandse magazines, en sowieso heel weinig uit publieksmagazines.

    groetjes weer!

      /   Reply  / 
  5. Meya

    Wat bedoel je met “ik haal mijn nieuws nauwelijks tot niet uit nederlandse magazines, en sowieso heel weinig uit publieksmagazines”.
    op hub site staat dat hun persbureau genoemd: Cosmetitext uit Brakel.misschien dat zij je verder kunnen helpen

      /   Reply  / 
  6. redactie,monique

    oh, dat bureau, dat is het enige bureau in nederland dat mij standaard geen persinfo stuurt. dus jammer voor de merken die zij vertegenwoordigen.

      /   Reply  / 
  7. Meya

    Ook toevallig. Hoe komt dat?

    Ik ga volgende week weer voor een gezichtsbehandeling en voor mijn voorraad.
    Geef mij het adres waar jij het wil hebben dan zorg ik ervoor dat je samples van ze krijgt. Kun je het zelf uitproberen.

      /   Reply  / 
  8. drogistdrogist.nl

    Beste Monique,

    Volgens mij heeft Collistar geen reinigingsdoekjes. Of bedoel je het masker?

      /   Reply  / 
  9. redactie, Monique

    @drogist: we schrijven dat het maskerdoekjes zijn.

      /   Reply  / 
  10. drogistdrogist.nl

    Sorry, helemaal verkeerd gelezen…Was er niet helemaal bij denk ik…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>