Beauty tip, babydoekjes

Baby doekjes no matter welk merk je kiest, zijn ideaal om je gezicht ‘s ochtends en ‘s avonds mee te reinigen. Ze halen moeiteloos je make-up weg en kosten hoogtuit één of twee euri’s. Ze zijn er van diverse merken waaronder Zwitsal, Natusan, Pampers, Kruidvat en vele andere huismerken. De doekjes worden overal verkocht oa bij de supermarkt, drogist en de Action. Leg ook één pakje in de keuken of in je auto, want de doekjes kun je ook prima gebruiken om je handen schoon te maken. Bijkomend voordeel: er zitten bestanddelen in die je huidje heerlijk zacht maken én lekker laten ruiken.

Lees ook:Lieve shampoos
Lees ook:Last van droge handen?
Lees ook:Giddy Up Girl!
Lees ook:fast hair mask
Lees ook:Vraag een gratis proefmonster aan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>