MD Skincare Alpha-Beta Peel voor een stralende huid

Het is alweer een tijdje terug dat ik (Marieke) in de stoel lag bij V Spa Amsterdam voor een heerlijke Alpha-Beta peeling van MD Skincare (opgericht door celebritydermatoloog Dennis Gross).  De Alpha-Beta peeling is een peeling op basis van alpha- en beta-fruitzuren die de huid exfoliëren, waardoor de poriën kleiner lijken, de huid een stralende en egale kleur krijgt en fijne lijntjes en rimpeltjes minder worden.  En inderdaad, mijn huid had een flinke oppepper gekregen. Geen woord was gelogen. En bijna net zo fijn als deze behandeling, zijn de thuispeelingdoekjes van MD Skincare.

 

 

Om het resultaat te behouden kreeg ik na afloop van de behandeling ook de beroemde MD Skincare Alpha Beta Daily Face Peel mee naar huis. Het paradepaardje van dr. Dennis Gross. Deze peeling is zo zacht, dat je hem dagelijks kunt gebruiken ( met dank aan  MicroexfoliationTM). Ik ben fan geworden van dit product want A heel makkelijk in gebruik en B ook nog eens super werkzaam.  De peeling bestaat uit twee doekjes. Eentje om je gezicht mee te peelen en eentje om de gezichtshuid mee te kalmeren. Het enige wat je hoeft te doen is iedere ochtend of avond ( mag jezelf beslissen) de twee doekjes over je schone gezicht halen en klaar. De peeling prikt een heel klein beetje, maar dat gevoel verdwijnt zodra je met het kalmeringsdoekje aan de slag gaat.

Door het gebruik van deze dagelijkse peeling oogt mijn huid stukken beter. Het heeft een gezonde glans en onzuiverheden en poriën zijn minder zichtbaar. Mijn huid voelt ook heel zacht en glad aan. Of het ook rimpeltjes vermindert weet ik niet, aangezien ik daar met mijn 22 jaar nog geen last van heb.  Wel jammer: zodra je het product een tijdje niet meer gebruikt merk je meteen weer verschil.  Ook niet onbelangrijk: als je je gezicht zo vaak peelt moet je extra oppassen met de zon. Want je haalt iedere dag een laagje huid weg waardoor je huid erg  gevoelig is voor de zon. Mijn neus was binnen no-time vuurtorenrood. Ik ben in de zomer dus ook eventjes gestopt. Men zegt dat dat niet nodig is, maar ik had het gevoel dat mijn gezicht anders in brand stond. Ik weet dus dat het echt wel nodig is. Zuren zijn geen geintje, ze werken echt, daarom is voorzichtigheid geboden.

Nu de herfst weer zijn intrede heeft gedaan, heb ik mijn doekjes er weer bij gepakt. En ik ben nog net zo enthousiast. Het enige nadeel; ze zijn bijna op en een nieuw doosje is vrij duur. € 87,- om precies te zijn en daar doe je dan maar dertig dagen mee als je het iedere dag gebruikt.  Maar heb je wel wat geld over voor een goed beautyproduct, dan is deze peeling zeker een aanrader.

 

Lees ook:

Dit zijn de belangrijkste werkstoffen van dit moment!

Werken potjes van de dokter echt wel beter?

dr. Nick Lowe komt met cremes bij Boots

Persoonlijke interviews met dr. Frederic Brandt

Lees ook:Gun je lover een beauty behandeling!
Lees ook:Beauty tip, babydoekjes
Lees ook:Mond zonder rimpels
Lees ook:Rodial, Leco, Collistar doekjes voor huid en haar
Lees ook:Topsecret van de modellen….

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>