Virtuele make-uples op site Ici Paris XL

Afgelopen week lanceerde beautyketen Ici Paris XL de website Beauty Channel XL. Een uitgebreide platform met veel commercieel beautynieuws en tips & adviezen, en een paar aardige interactieve digi-snifjes, die leuk zijn, maar ook niet meer dan dat. Zoals The Mirror; een virituele make-over.

 

Wil je weten hoe roze oogschaduw staat bij blauwe ogen? Of hoe rode lippenstift oogt bij een donkere huidskleur? The Mirror laat het zien.

Werkwijze: Je begint met het selecteren van een model die qua huiskleur, kleur ogen en haarkleur op jou lijkt. Je kunt kiezen uit 5 modellen; 4 blanke meisjes en één donker meisje. Vervolgens kun je virtueel mixen and matchen met een trio-oogmake-up ( eyeliner plus 2 kleuren oogschaduw), blusher, en lippenstift. Klik net zolang totdat je de ideale make-up look voor jezelf hebt gevonden. Erg slim van Ici Paris XL is dat ze daarbij rechts in de navigatie ook meteen productsuggesties gegeven, zodat je in de winkel niet meer hoeft te zoeken naar een product met de juiste kleur.

Het is jammer dat je niet je eigen foto kunt uploaden en digitaal kunt bewerken op de site. Dat maakt het uiteindelijk toch een stuk persoonlijker en realistischer. Want op een glad en jong modellengezichtje staat bijna alle make-up leuk. Je krijgt nu vooral en alleen maar een indruk van het effect van koele en warme kleuren op een gezicht in het algemeen.

Lees ook:Nude tinten zijn hot
Lees ook:Zo zit je oogschaduw langer mooi
Lees ook:Roze lippen zijn uit
Lees ook:Kijk me aan!
Lees ook:MAC-up geïnspireerd op Jeans

1 Reacties // Reageer

One thought on “Virtuele make-uples op site Ici Paris XL

  1. mies

    lol

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>