Roze lippen zijn uit

Na vele jaren zijn de lippen niet meer het opvallendste van een gezicht, Nederlanders kiezen massaal voor een matte look.

In 2007 was roze dé kleur voor op uw lippen, of dit nou felroze was, lichtroze, oranjeroze of koraal, roze was het helemaal. Zo is gebleken uit onderzoek. In 2008 veranderde dit naar de kleur rood, deze stond niet alleen chique, maar ook erg trendy. De jaren daarop werd er veel geëxperimenteerd met verschillende liptrends, op straat waren kleuren als knalroze, paars en bruin te zien. Sinds eind 2011 zien we echter een verandering hierin.

Make-up voor een onopgemaakte look

Tegenwoordig is opvallende lippenstift en oogschaduw helemaal uit. Een natuurlijke look is wat iedereen wilt. Een lichte bruine oogschaduw, zo min mogelijk eyeliner en een lippenstift die óf nude is of alleen glans aanbrengt, dit is waar iedereen voor gaat. Nu de zomervakantie begonnen is en iedereen zich naar het strand verplaatst, maakt niemand zich hevig op. Bij het strand hoort een bijna onopgemaakt gezicht, haar dat in de wind waait en een zonnebruine huid. U hoeft gelukkig uw mascara en foundation niet te laten staan, want een vlekkeloze huid en lange wimpers horen ook bij de look.

Tip: Zorg natuurlijk wel dat u een huidsnee gebruikt die uw huid tegen uv-stralingen beschermd als u naar het strand gaat. Als u gaat zwemmen is waterproof make-up ook erg verstandig, en het belangrijkste; zorg dat u altijd zonnebrandcrème gebruikt!

http://www.drogisterij.net

Lees ook:Make-uptest: Roze lipsticks
Lees ook:Mannen houden van rode porno lippen
Lees ook:Virtuele make-uples op site Ici Paris XL
Lees ook:Gezonde en shiney lippen
Lees ook:MAC-up geïnspireerd op Jeans

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>