Yeahyeah: Starbucks introduceert herbruikbare beker in Nederland

star.jpgVanaf nu is de Starbucks herbruikbare beker verkrijgbaar in Nederland. Hoewel de bekende papieren beker natuurlijk gewoon verkrijgbaar blijft, biedt de nieuwe cup fans de mogelijkheid een steentje bij te dragen aan het milieu. Bovendien krijgen zij op vertoon van deze nieuwe beker bij ieder bezoek korting op hun favoriete drankje*. De herbruikbare beker is verkrijgbaar in iedere vestiging.

‘’Koffieliefhebbers die met ons de overstap maken naar de duurzame beker, belonen we daar graag voor met standaard een korting op hun drankje’’, zegt Frank Wubben, vice president Continental Europe Retail Stores & Operations Services Starbucks EMEA. ‘’We slaan hiermee twee vliegen in een klap, voordeel voor het milieu en voor de consument.’’

De herbruikbare beker heeft hetzelfde ontwerp als de iconische wit met groene ‘Starbucks cup’. Hij kost eenmalig € 1,50, en heeft het formaat van een Grande. De beker is gemaakt van licht materiaal en dus gemakkelijk mee te nemen om onderweg te genieten van je favoriete drankje.

Begin de maandag goed met Starbucks Great Mondays
Naast de introductie van de herbruikbare beker zorgt Starbucks deze winter ook voor een lichtpuntje op donkere maandagen. Van 13 januari tot en met 24 februari biedt Starbucks elke maandag tussen 7.00 en 11.00 uur een croissant of muffin aan voor slechts € 1,-, bij aanschaf van jouw favoriete warme drankje. Bekijk de Starbucks website voor meer informatie over deze actie.
Vanilla Spice Latte en Chai Tea Latte – om je op te warmen tijdens de donkere winterdagen
Met de gure wintermaanden in het vooruitzicht biedt Starbucks twee kruidige drankjes die warmte bieden in deze tijd van het jaar: Vanilla Spice Latte en Chai Tea Latte.

  • Starbucks® Vanilla Spice Latte is gemaakt met Starbucks unieke Espresso Roast gecombineerd met vers gestoomde melk, rijke vanillesmaak en subtiele hints van kardemom en kruiden. De Vanilla Spice Latte wordt afgetopt met heerlijke slagroom, besprenkeld met gestampte suiker van een vanillestokje.
  • Starbucks® Chai Tea Latte is letterlijk en figuurlijk een warm drankje. De smaken van de Chai Tea vinden hun oorsprong in de oude Ayurvedische traditie uit India, waar theekooplieden de zwarte thee bereiden met traditionele genezende kruiden zoals kardemom, kaneel en zwarte peper. Gemaakt met ingrediënten vanuit de hele wereld is de Chai Tea Latte een heerlijk warm en kruidig drankje.

 

*Het kortingsbedrag varieert per vestiging en loopt op tot 0,30 cent.

Lees ook:Oeps, een Milkshake is net zo slecht als 30 koekjes!
Lees ook:ADV: Shop jij al online met korting?
Lees ook:Hysterisch korting shoppen op 23 maart!!
Lees ook:Katie Holmes wéér slank danzij het drankje Celsius
Lees ook:Victoria Beckham laat Spice Girls barsten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>