Hysterisch korting shoppen op 23 maart!!

CampagnebeeldHou je van shoppen en van korting? Zet 23 maart dan maar in je agenda! Glamour trapt het modeseizoen af op 23 maart, met de lenteeditie van hét shopping event van Nederland. Dat deze keer niet alleen overdag maar ook ’s avonds en ’s nachts in het teken staat van fashion & style.

Record

Op National Glamour Day viert Holland’s Biggest Fashion Magazine Glamour traditiegetrouw de mode. Lezeressen krijgen daarom op zaterdag 23 maart (op vertoon het aprilnummer van GLAMOUR ) minimaal 20% korting bij meer dan 3100 winkels in Nederland en België. Een recordaantal! Een greep uit de toonaangevende winkels: H&M, Mango, Replay, Asos.com, Starbucks en Vero Moda. Bovendien reizen lezeressen dankzij NS ook deze editie met megakorting naar hun favoriete shopstad.

Nieuw: Day & Night!

Na het shoppen kunnen lezeressen deze editie voor het eerst ook met korting dineren in een restaurant en voordelig overnachten in een van de deelnemende hotels. Tot slot kan zij National Glamour Day & Night afsluiten bij een party-proof hotspot naar keuze waar ook de nodige extra’s geregeld zijn. Het enige wat nodig is om van alle kortingen en extraatjes te profiteren, is de nieuwste GLAMOUR.

Glamour experience

Hoofdredacteur Sabine Geurten is ontzettend trots op deze editie: “Het vernieuwde concept voor National Glamour Day staat als een huis. Door te shoppen, dineren én overnachten met een fikse korting wordt dit voor lezeressen een all over glamourous experience! Een betere kick-off van de lente kan ik me niet wensen.”

KIJK VOOR MEER INFORMATIE IN DE APRIL-EDITIE VAN GLAMOUR

(NU IN DE WINKEL) EN OP www.glamour.nl/ngd

 

 

Lees ook:20% korting op Glamour Day
Lees ook:ADV: Shop jij al online met korting?
Lees ook:Grazia Fashion Train is voor herhaling vatbaar!
Lees ook:Inschrijving gestart voor de Stiletto run 2008
Lees ook:Sla vanavond je slag, Douglas geeft vette korting!!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>