Zeg het met beautybloemen van philosophy

PHIPARF655_Qclie.epsAftellen maar, want het duurt niet lang meer of het is Valentijnsdag. Die dag staat in het teken van verwennen en verwend worden. Je kunt heel subtiel laten vallen dat je erg gek bent op de beautymusthaves van het Amerikaanse huidverzorgingsmerk philosophy. Verliefd zijn is een van de mooiste gevoelens ter wereld. je weet het als je de vonk voelt overslaan. vlinders in je buik, een dagdromerig gevoel, anders dan alle liefde die je ooit hebt gevoeld. Je lacht zonder het te beseffen en voelt je zo blij dat je wel zou kunnen wegdromen. Het is onbeschrijflijk, onweer-staanbaar, echte liefde. deze valentijnsdag, verdien je meer dan een boeket, philosophy biedt je een heel bloemenveld met field of flowers. Stel je een wandeling voor tussen bloeiende, witte gardeniabomen. Het zonlicht speelt met de witte bloemblaadjes die je aandacht trekken. Als je stopt om de pure, delicate schoonheid te bewonderen verleidt de sensuele geur je en brengt al je zintuigen met een unieke harmonie in balans. Field of flowers gardenia blossom spray fragrance is een verfijnde mix van witte gardenia en transpa-rante bloemen, die je vrouwelijkheid in evenwicht brengt. Gebruik, om deze mooie geurervaring uit te breiden ook onze zachte shampoo, shower gel & bubble bath en body lotion.

Line up:

field of flowers gardenia blossom shampoo, shower gel & bubble bath 20,56 € 

field of flowers gardenia blossom spray fragrance 42,11 €

field of flowers gardenia blossom body lotion 42,17 €

Exclusief en uitsluitend verkrijgbaar bij ici paris xl. check www.iciparisxl.nl voor een verkooppunt in de buurt of aankoop online.

Lees ook:Valentijn vier je met Philosophy
Lees ook:Philosophy, to give = to receive
Lees ook:philosophy home sweet holiday…
Lees ook:Verwen je dierbaren met philosophy gifts
Lees ook:Je BFF voor onder de douche & in bad

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>