Valentijn vier je met Philosophy

Laat dit berichtje vooral aan je man lezen als je met Valentijns eens goed verrast wil worden…

Waarom tevreden zijn met een boeket als je een heel veld met bloemen kunt hebben? Er is niets wat beter je gevoelens en liefde toont dan bloemen. De nieuwe limited edition Field of flowers magnolia blossom van het superfijne merk Philosophy maken haar Valentijnsdag compleet.

Field of flowers

Magnolia blossom spray fragrance limited edition

+

Field of flowers

Magnolia blossom shampoo, shower gel & bubble bath limited edition

Deze prachtige collectie is voorzien van een boeket met magnolia’s verrijkt met zonnige citrus en zachte groene noten die je meenemen naar een warme middag in een veld vol magnoliabomen. Italiaanse bergamot vangt je aandacht terwijl witte magnolia je een vrouwelijk en sensueel gevoel bezorgt en vetiver je dag kleurt. geïnspireerd op de geur van een bloemenveld, maakt onze magnolia blossom spray je dag fijner met haar delicate bloemige geur. maak deze heerlijke ervaring nog intenser met onze shampoo, shower gel & bubble bath.

**

Limited edition discovery set

State of grace

Amazing grace, Pure grace, Eternal grace en Inner grace limited edition kennismaak set van vier miniaturen. Speel met geuren en verlicht je dag met onze nieuwe limited edition.  State of grace collectie die je een totale geur make-over geeft. De unieke geuren verbeteren je humeur en brengen mensen dichter bij elkaar, maar zijn nooit te overweldigend. Kies jouw geur op basis van je gevoel die dag en ontdek een nieuwe ervaring full of grace.

**

Welke geur past het beste bij jouw karakter? Laat je verleiden door de volgende geuren:

Amazing grace

Een onweerstaanbare mix van zuivere, complexe bloemen. altijd gepast, zacht en vrouwelijk. Een geur die nooit ontstemt en door vrouwen wereldwijd geapprecieerd wordt.

Pure grace

Een lichte sluier van luchtige, zeepachtige noten met een frisse toets. schoon, moderne eenvoud: een universele geur die de manier waarop je over geur denkt zal veranderen.

Inner grace

Vredevol, kalmerend, intense bloemen met een sensueel karakter, een mini-meditatie om balans en vrede te bereiken, een diepe emotionele geur die je weer met je innerlijk verbindt.

Eternal grace

Een frisse mengeling van groene noten met tere bloemen en een fruittoets, een moderne, verkwikkende geur die vertrouwen en energie geeft om voluit te leven.

Line up:

state of grace set

amazing grace 10 ml, pure grace 10 ml, eternal grace 10 ml en inner grace 10 ml

adviesverkoopprijs € 35,50

field of flowers eau de toilette 60 ml

adviesverkoopprijs € 35,50

field of flowers shampoo, shower gel & bubble bath 480 ml

adviesverkoopprijs € 17,50

vanaf eind januari 2013 verkrijgbaar bij ici paris xl.

Lees ook:Zeg het met beautybloemen van philosophy
Lees ook:Je BFF voor onder de douche & in bad
Lees ook:Verwen je dierbaren met philosophy gifts
Lees ook:Philosophy lanceert ‘Living Grace’
Lees ook:De lente in een flesje van Clinique

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>