Philosophy, to give = to receive

Ben je al bekend met het fantastische beauty & wellness merk Philosophy? Oprah Winfrey en vele celebs zweren bij hun producten. De musthaves van dit merk zijn vervaardigd uit hoogwaardige ingrediënten en zien er allemaal lief uit. Neem bijvoorbeeld hun giftsets, deze zijn té leuk gewoon! Ideaal voor moederdag of andere gelegenheden zoals een verjaardag of een bedankje. Je kunt bijvoorbeeld de Thank You set aan je mams geven, omdat ze er altijd voor je is.

Philosophy, birthday girl:

Iedere birthday girl wil cake. Vier het met de vanilla birthday cake shampoo, shower gel & bubble bath en met de vanilla birthday cake high-gloss, high-flavor lip shine . De vanilla birthday girl producten dermatologisch getest zijn? Adviesverkoopprijs Є 29,95

Philosophy, the cocktail party:

Het is altijd happy hour met deze cocktail party set. The cocktail party bestaat uit een senorita margarita shampoo, shower gel & bubble bath en melon daiquiri high-gloss, high-flavor lip shine. de hydraterende formules maken de huid superzacht en de lippen glossy en mooi. proost! Deze producten zijn eveens dermatologisch getest. Adviesverkoopprijs Є 29,95

Philosophy, thank you:

Toon je waardering met een dubbele portie raspberry sorbet. Thank you bevat raspberry sorbet shampoo, shower gel & bubble bath en raspberry sorbet high-gloss, high-flavor lip shine. de hydraterende formule maakt de huid superzacht en de lippen glossy en mooi. het is een heerlijke manier om ‘thank you’ te zeggen. Deze producten zijn dermatologisch getest. Adviesverkoopprijs Є 29,95

 

 

Lees ook:Geven is soms nog leuker dan ontvangen :)
Lees ook:Wie zoet is krijgt ‘shiny’ lekkers….
Lees ook:philosophy home sweet holiday…
Lees ook:Musthaves: Classic Christmas Gifts
Lees ook:De mooiste, liefste en fijnste cadeausets

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>