***~Musthave Wondergel~***

Er zijn producten, die moet je gewoon hebben! Anno 2011 plukken wij met zijn allen de vruchten van de fantastische technologie die er op beautygebied heerst. Neem nu deze wondergel te weten ‘Nataloe Aloe Vera Gel Repairing Balm’ van Thalissi Thermap Spa. Deze is ideaal om in je koffer mee te nemen. Het heeft alles wat je huid nodig heeft!

Wanneer de huid na een lange dag in de zon of op het strand geprikkeld is door UV- straling, zeewater of wind, heeft zij vooral behoefte aan directe verkoeling, kalmering, verzachting en vochtherstel. Nataloe Aloë Vera Gel Repairing Balm van THALISSI Thermal Spa is een sterk geconcentreerde biologische hydrogel op basis van maar liefst 99% puur Aloë Vera sap. Deze olievrije, ultrakrachtige celregenerator heeft intensief hydraterende, beschermende, ontstekingsremmende en adstringerende eigenschappen. De toegevoegde Provitamine B5  (intensief huidregenererend) in combinatie met hyaluronzuur (krachtige hydratatie) zorgt voor een snel herstel van de geprikkelde huid en optimaliseert haar natuurlijke vochtgehalte. De toegevoegde natuurlijke Geraniumolie zorgt voor een kalmerende geurbeleving en werkt antiseptisch, helend en verstevigend op de huid. Het resultaat? De huid voelt comfortabel, zacht, intens verfrist en gekalmeerd aan.

  • THALISSI Nataloe Aloë Vera Gel Repairing Balm                € 38,60/500 ml

Lees ook:Musthave Kuurelixer
Lees ook:‘Queen Hatshepsut Beauty Water’
Lees ook:Mini Spa Body Kit, ideale mini’s voor de komende vakantiemaanden
Lees ook:Laat je betoveren door Thalassi…
Lees ook:Lippenbalsem die 8 uur lang hydrateert

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>