Laat je betoveren door Thalassi…

Thalissi Scultore 150 R1Nieuw op de Nederlandse markt zijn de thermale kuurproducten van het Spaanse nichemerk THALISSI. Dit is het luxe SPA- segment van het bedrijf Alissi Brontë. Deze exclusieve producten met actieve, therapeutische zee- en botanische ingrediënten, hebben betoverende geurbelevingen op basis van 100% puur natuurlijke etherische oliën en sprankelende bloesemwaters. THALISSI is zeer toegewijd aan het milieu en gebruikt daarom uitsluitend recylebare materialen en ecologisch vriendelijke verpakkingen. 
THALISSI heeft een eigen 100% ecologisch organische plantage, waar de ingrediënten geteeld worden met veel respect voor het milieu en de natuur. De gebruikte plantextracten, bloesemwaters en natuurlijke essentiële oliën hebben een betoverende geurbeleving. Deze zorgen voor een intensieve celregeneratie en verjonging van je huid door middel van een ruime keuze aan salonbehandelingen en thuisproducten voor gezicht en lichaam. Met de THALISSI- producten Elixir, Scultore di Corpo en Relaxing Oil kun je zelf eenvoudig thuis een ultieme spabehandeling creëren, voor een opvallend jeugdige gezichtshuid, een gestroomlijnd, slank lichaam en pure ontspanning voor body & mind!
 
THALISSI Elixir, het verbluffend magische elixir voor een stralende gezichtshuid!
 
‘THALISSI Elixir’ is een rijk verzorgend, therapeutisch serum. Dit kan worden aangebracht onder iedere dag- of nachtcrème. De fluweelzachte formule bevat een hoog gehalte aan hyaluronzuur, essentiële aminozuren, plankton- extract, algen- extract, sojaboon- extract en provitamine B5. De toegevoegde werkstof Acetyl Hexapeptide-3 heeft een verbluffend, direct ontspannend effect op rimpels en fijne lijntjes. Tarweproteïnen (zeer rijk aan vitamine E) voeden en regenereren de huid en het toegevoegde kamille-extract heeft een kalmerende werking. Het resultaat is een opvallend gladde, optimaal gehydrateerde en comfortabel aanvoelende huid met een intens frisse teint.
 
Slank en strak het voorjaar van 2011 tegemoet? Nu alvast beginnen met THALISSI Scultore di Corpo, voor plaatselijke vetafbraak én bodyversteviging!
 
Voor wie in 2011 slank en gestroomlijnd voor de dag wil komen met een mooie stevige lichaamhuid, kan de voorbereiding hierop niet vroeg genoeg beginnen! De wintermaanden zijn ideaal om de huid nu alvast te gaan voorbereiden op het nieuwe voorjaar. ‘THALISSI Scultore di Corpo’ is een rijke, aromatherapeutische bodyolie voor plaatselijke afslanking en een intensieve versteviging van de lichaamshuid. Deze krachtige ‘detoxolie’ bevat etherische oliën en plantenextracten die bekend staan om hun krachtige vetafbrekende, ontgiftende en modellerende eigenschappen. Deze regelrechte ‘body shaper’ bevat jeneverbesolie, citroenschil- en citroengrasolie, korianderolie, grapefruitolie, tarwekiemolie, venkelolie en plankton- extract. Door de olie twee maal daags stevig in te masseren op de probleemzones, wordt de huid ontgift, worden plaatselijke vetophopingen zonder pardon aangepakt en worden de lichaamscontouren zichtbaar en voelbaar beter gestroomlijnd!
 
Thuisspa? THALISSI Relaxing Oil, voor een moment van pure ontspanning!
 
Niets is zo weldadig als een ontspannende massage na een lekker warm bad of douche. ‘THALISSI Relaxing Oil’ is een ayurvedische massage-, gezichts en bodyolie die speciaal werd ontwikkeld om lichaam en geest volledig te laten ontspannen. De rijke, heerlijk geurende formule bevat etherische oliën van lavendel, frisse citroentjes, sinaasappelschil, rozemarijn en plankton- extract in een fluweelzachte basis van zoete amandelolie. De olie kan worden gebruikt voor een totale lichaamsmassage of als rijk verzorgende bodyolie na bad of douche. Gebruik enkele druppeltjes voor een zachte gezichtsmassage die niet alleen de huid verwent en kalmeert, maar die dankzij de heerlijk ontspannende geur, tevens alle sporen van stress en drukte onmiddellijk naar de achtergrond laat verdwijnen!
 

De producten van THALISSI zijn:
·         Natuurlijk van samenstelling & filosofie
·         Op basis van etherische oliën en bloesemwater
·         Zonder minerale oliën en paraffine
·         Zonder siliconen
·         Zonder alcohol
·         Zonder parabenen
·         Zonder PABA (Para-Amino-Benzoëzuur)
·         Zonder kunstmatige parfums (alle geuren bestaan uit natuurzuivere etherische oliën)
·         Zonder kunstmatige kleurstoffen
·         Zonder genetische gemanipuleerde ingrediënten (GMO’s)
·         Gegarandeerd 100% dierproefvrij

 
Distributie & verkoopprijzen:
 
De producten van Alissi Brontë en THALISSI worden exclusief in Nederland op de markt gebracht door het bedrijf Foxcosmetics uit Waalwijk (www.foxcosmetics.nl).
 
Voor meer informatie over de producten van Alissi Brontë en THALISSI is er de website: www.alissibronte.nl  
 
De internationale website van THALISSI is: www.thalissi.com    
 
Verkoopprijzen:
 

THALISSI Elixir                                  € 107,70 / 60 ml

THALISSI Scultore di Corpo         €  51,20/ 150 ml·        

THALISSI Relaxing Oil                    €  55,10 /150 ml

Lees ook:‘Queen Hatshepsut Beauty Water’
Lees ook:Mini Spa Body Kit, ideale mini’s voor de komende vakantiemaanden
Lees ook:Zuiver je AURA
Lees ook:Musthave : een Aurazuiveraar….
Lees ook:Rijke oliën voor je haar

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Laat je betoveren door Thalassi…

 1. snapback new era

  Lernen ist eine Art von Reichtum. Wegen ihrer Artikel werden wir lernen, viele Dinge. Thanks for sharing.

    /   Reply  / 
 2. mbt chaussures

  Hey, ich habe einen Blog gefunden, ich mochte einige der Nachrichten ist mehr, ich glaube, die Menschen ganz wie Ihr Blog und ich viel Spaß beim Lesen des Blogs von blog.Your sehr gut!

    /   Reply  / 
 3. mbt chaussures

  Vielen Dank für den Austausch mit uns, ich glaube, das ist die Zeit zum Lesen ist sehr nett, mit Ihnen zu teilen, was gut werden meine Freunde article.i einzuführen.

    /   Reply  / 
 4. maillot football

  U hebt zeker een aantal aangename meningen en opvattingen. Je blog geeft een frisse kijk op de subject.Have je dacht over de invoering van een aantal sociale bookmarking knoppen om deze blogs. Tenminste voor google.I echt waarderen artikelen op uw site. Je doet het prima! Heel erg bedankt. :)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>