Hittepit om heerlijk mee te ontspannen

126871_1_Hittepit_U_vormigIn de winter wil je weleens last van rare pijntjes hebben. Een hittepit is dan een uitkomst. Een Hittepit, de natuurlijke kersenpitkussen voor  totale ontspanning is  heerlijk om te krijgen of leuk om cadeau te geven. Kersenpitten hebben een unieke eigenschap. Warmte wordt gedurende lange tijd vastgehouden en heel langzaam aan de omgeving afgegeven. In tegenstelling tot de warmwaterkruik onttrekt Hittepit na afkoeling geen warmte van het lichaam. Hittepit vormt zich naar je lichaam en is een 100% natuurproduct.

Gebruik de Hittepit daar waar je warmte en verlichting nodig hebt. In bed tijdens de koude winteravonden, bij spier-of buikpijn, bij rugklachten, ter ontspanning van een stijve nek, bij hand-en voetmassage, en daar waar de beweeglijkheid van spieren geactiveerd dienen te worden. Bij ongesteldheidspijnen is een Hittepit eveneens aan te bevelen. Maar ook bij Reumatische klachten kan een Hittepit enorm veel verlichting geven.

Lees ook:Ontspannen ontgiften met warmte pleisters
Lees ook:Koude voeten? Probeer de Hot Socks eens!
Lees ook:Sauna @ home
Lees ook:Dankzij de handtas met lamp: nooit meer je mascara zoeken
Lees ook:Scheveningen: 365 dagen per jaar ontspannen aan zee

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>