Verintensiveer je door de zon gekuste huidskleur

Na het strand dien je je huid extra goed te verzorgen. Denk hierbij aan hydrateren & masseren. Je huid moet namelijk worden gekalmeerd van het aantal zonnestralen dat het te verduren heeft gehad. Dit doe je natuurlijk niet voor niets, maar om de mooie bruine huidskleur te verintensiveren en langer te behouden. H20 Plus heeft diverse producten om te gebruiken voor en na je stranddag. Hierdoor wordt je egaler bruin, ben je beter opgewassen tegen UV-stralen en blijft je velletje langer bruin.

Fijn zonnen
Door van te voren te scrubben ontdoe je jezelf van alle doffe huidcellen, waardoor je huid egaler bruin wordt. Het scrubben stimuleert ook de aanmaak van nieuwe huidcellen waardoor je huid wat meer opgewassen is tegen UV-stralen en dit zorgt ervoor dat je bruine tint langer vast gehouden wordt. Voorkom irritaties (bij de gevoelige huid) door niet vlak voor het zonnen te scrubben. Herstel je vochtbalans na het zonnen en krijg niet alleen een bruine, maar ook een stralende huid. H2O Plus heeft de volgende opties als voor- en nabehandeling:

Voor het zonnen
•De milde Sea Mineral Scrubgel verwijdert doffe huidcellen enonzuiverheden, zonder je huid te irriteren of de balans van de huid in gevaar te brengen. Perfect ronde korrels verwijderen zachtjes de dode huidcellen, terwijl de structuur van de huid verbetert. Het Sea Mineral Complex ® en de hydraterende zee-extracten verzorgen ,verzachten en reguleren je vochtgehalte. H2O Plus Sea Mineral Scrub, € 20,00 voor 120 ml.

•De mineraalrijke Sea Marine Body Scrub vernieuwt en verfrist de huid en verwijdert de droge, schilferachtige huid. Natuurlijk puimsteen en geplette abrikooszaden zorgen voor een zachte maar effectieve reiniging. De hydraterende zee-extracten zeesla, zeevenkel en wakame brengen het vochtgehalte weer in balans. De scrub is verrijkt met verzorgende aloë vera en komkommer voor een goede genezing en bescherming van je huid. H2O Plus Sea Marine Body Scrub, € 20,50 voor 240 ml.

•De Sea Pure Hydrating Lotion SPF20 beschermende dagverzorging stimuleert op een 97% natuurlijke manier de celvernieuwing waardoor de eerste tekenen van het ouder worden vervagen. Daarnaast geeft deze bescherming tegen UVA –B. Sea Pure Hydrating Lotion SPF20, € 48,00 voor 50 ml.

Na het zonnen
•De Oasis24 Hydrating Booster is een geavanceerde en olievrije aanvulling op de moisturizer. Doordat dit serum de vochtopname van de huid met 60% doet toenemen, wordt je huid gered van uitdroging. Deze Hydrating Booster versterkt het effect van elke moisturizer. De natuurlijke vochtbalans van de huid wordt behouden en fijne lijntjes verzachten. Ons exclusieve Sea Mineral Complex, fosfolipiden en Omega-plankton in combinatie met de hydraterende zee-extracten wakame, zeevenkel en zeesla zorgen ervoor dat je huid het vocht zo’n 24 uur lang vasthoudt. Oasis24 Hydrating Booster, € 33,00 voor 25 ml.

•De Face Oasis Ultra Hydrator dagverzorging hydrateert je huid intensief en is verrijkt met unieke Nutri-Spheres. Dit zijn vitamine bommetjes die je huid energie en bescherming geven. Daarnaast geeft deze gelformule die aanvoelt als een crème je huid nog meer comfort zonder hem (nog meer) te laten glimmen. Face Oasis Ultra Hydrator, € 44,00 voor 50 ml.

De Sea Pure Replenishing Body Cream is een rijke voedende bodycrème die je lichaam naast hydratatie ook versteviging geeft, terwijl de rustgevende geur van lavendel kalmeert. Sea Pure Replenishing Body Cream, € 29,00 voor 180 ml

www.h2oplus.nl

Lees ook:Super scrub
Lees ook:Must-haves voor Beauty’s met een budget
Lees ook:Jojoba parels optimaliseren je huid
Lees ook:We worden het liefst ingesmeerd door Doutzen Kroes
Lees ook:Beauty puur uit de zee…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>