Super scrub

Door te scrubben ontdoe je jezelf van alle doffe huidcellen, waardoor je huid egaler bruin wordt. Het scrubben stimuleert ook de aanmaak van nieuwe huidcellen waardoor je huid wat meer opgewassen is tegen UV-stralen. Dit zorgt ervoor dat je bruine tint langer wordt vastgehouden.

Voorkom irritaties (bij de gevoelige huid) door niet vlak voor het zonnen te scrubben. Om je zomerbruin zo goed mogelijk tot z’n recht te laten komen heeft H2O Plus de volgende opties:

Voor je gezicht:
H2O Plus Sea Mineral Scrub
Deze milde scrubgel verwijdert doffe huidcellen en onzuiverheden, zonder je huid te irriteren of de balans van de huid in gevaar te brengen. Perfect ronde korrels verwijderen zachtjes de dode huidcellen, terwijl de structuur van de huid verbetert.Het Sea Mineral Complex ® en de hydraterende zee-extracten verzorgen ,verzachten en reguleren je vochtgehalte.
€ 20,00 voor 120 ml

H2O Plus Sea Results Overnight Perfecting Peel
Laat je huid weer stralen met deze revolutionaire peeling, die poriën minder zichtbaar maakt, de structuur van je huid verbetert en fijne lijntjes reduceert. Deze hoogstaande, vloeibare peeling verzacht en revitaliseert het huidoppervlak. De peeling voorkomt ook dat poriën opnieuw verstoppen. De revolutionaire anti-aging zee-extracten vervagen teken van het ouder worden. Je huid ziet er frisser en veerkrachtiger uit.
€ 38,00 voor 40 ml

Voor je lichaam:
H2O Plus Sea Marine Body Scrub
Deze mineraalrijke body scrub vernieuwt, verfrist de huid en verwijdert de droge, schilferachtige huid. Natuurlijk puimsteen en geplette abrikooszaden zorgen voor een zachte maar effectieve reiniging. De hydraterende zee-extracten zeesla, zeevenkel en wakame brengen het vochtgehalte weer in balans. De scrub is verrijkt met verzorgende aloë vera en komkommer voor een goede genezing en bescherming van je huid.
€ 20,50 voor 240 ml

Voor meer informatie zie www.h2oplus.nl

Lees ook:Verintensiveer je door de zon gekuste huidskleur
Lees ook:Twee in een scrub
Lees ook:Super scrub met Luffa
Lees ook:Voedende mist maakt je huid jonger
Lees ook:Het nut van scrub

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>