Als je benen zijdezacht zijn, voel je je lekker in je vel

De zon schijnt, de temperatuur stijgt, de dagen worden langer en de panty kan weer achterwege blijven. Fijn! Maar dan wel met ultragladde en verzorgde benen. Want alleen dan durven we onze onderdanen aan de buitenwereld te tonen en voelen we ons sexy en zelfverzekerd in bikini, korte broek of minirok. Omdat scheren de huid beschadigt en stoppels vaak na één dag weer verschijnen, introduceert Veet Easy Strip Koude Wasstrips en Hydro’Restor Ontharingscrèmes, zodat het nog makkelijker wordt om van je wintervacht af te komen. 
Ongewenst haar en intimiteit gaan niet samen
Om zonder gêne in zomerkleding te lopen, zijn zachte en gladde benen voor vele Nederlandse dames een must. Niet voor niks is ontharen een vast onderdeel van de voorbereiding voor een date of feestje. Mocht het niet gelukt zijn om ongewenst haar te verwijderen, dan is intimiteit die avond in veel gevallen uitgesloten. Een kwart van de Nederlandse vrouwen ging ooit in the heat of the moment niet verder dan zoenen om een stoppelige vrijpartij te voorkomen.* Vrouwen willen het liefst langdurig effect van ontharing en een zachte en soepele huid, zo blijkt uit onderzoek van Veet. Daarom introduceert Veet nu verbeterde formules voor haar koude wasstrips en ontharingscrème. De Easy Strip Koude Wasstrips voor professionele en verbeterde haarverwijdering en de Hydro’Restor Ontharingscrème voor gehydrateerde en langdurig zachte benen.
 
Strip met easy grip
Meer dan de helft van de vrouwen gebruikt wasstrips niet op de juiste manier. Met de standaard strips is men geneigd om deze schuin te verwijderen, waardoor niet alle haren verwijderd worden. De Easy Strip Koude Wasstrips met verbeterde grip en instructies op de strip zelf, zijn eenvoudig in gebruik en zorgt voor het effectief en doeltreffend verwijderen van haartjes vanuit de juiste hoek. Op deze manier kunnen de wasstrips optimaal hun werk doen en bereikt iedereen zelf thuis een professioneel en langdurig resultaat.
 
Glad en gehydrateerd
Kunnen benen tot nu toe na gebruik van ontharingscrème nog wel eens droog en trekkerig aanvoelen, nu wordt de vochtgraad in de huid juist hersteld en gestimuleerd met de vochtinbrengende bestanddelen die aan de nieuwe Hydro’Restor Ontharingscrème zijn toegevoegd. Het resultaat: voelbaar zachte en gladde benen. Doordat de ontharingscrème dichterbij de haarwortel zijn werk doet dan een scheermesje, blijft die zachtheid ook nog eens twee keer langer behouden.
 
Een paar killer heels om het af te maken
Om het plaatje van mooie haarloze benen in een rokje compleet te maken, krijg je vanaf nu tot eind juli bij aankoop van een Veet-product €15,- korting op een paar pumps van de onlineshop Zalando.nl. Ga voor meer informatie naar: www.veet.nl
Veet Ontharingscrème met Hydro’Restor en Veet Koude Wasstrips zijn verkrijgbaar bij je favoriete drogist en supermarkt voor een consumentenadviesprijs van respectievelijk € 6,99 (90 ml) en € 9,99 (20 strips).
 
* blijkt uit een onderzoek in 2010 onder 1.600 vrouwen door Vrouwonline.nl

Lees ook:Zachter én minder
Lees ook:Superwax voor ‘n supergladde bovenlip!
Lees ook:NYC Strip Me Off Base Coat, musthave voor elke nagellakfan
Lees ook:Ontharen – de nieuwe methode!
Lees ook:3 minuten Ontharingscrème

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>