Ontharen – de nieuwe methode!

1340bodycream-638x330Heel herkenbaar, rode bultjes en een geïrriteerde huid na het scheren, epileren of harsen. Maar met de nieuwe methode van Mud and More is dit voorgoed verleden tijd. Mud and More ontwikkelde ontharingsmodder (mud) op basis van natuurlijke mineralen uit de Dode Zee. Deze ontharingsmodder ruikt niet alleen lekker, maar de werking is ook fantastisch. Voortaan heb je een gladde, zijdezachte huid zonder bultjes, ingegroeide haren of irritaties.

Hoe te gebruiken?

De producten van Mud and More zijn zeer gemakkelijk in het gebruik. Je brengt een twee mesdiktes dikke laag aan en laat het intrekken. Bij donkere haartjes is de inwerktijd korter dan bij lichte haartjes. Als de inwerktijd voorbij is, de mud zonder te wrijven verwijderen met een vochtige doek. Voor een optimaal resultaat grondig naspoelen met water.

Verschillende producten

Mud and More heeft verschillende producten voor de verschillende te ontharen lichaamsdelen ontwikkeld. Tevens hebben zij producten speciaal voor vrouwen en voor mannen in hun assortiment. Een mannenhuid is ongeveer 22% dikker dan een vrouwenhuid en heeft een sterkere beharing. Daarom behoeft de vrouwenhuid een mildere ontharingscrème.
Voor vrouwen is er een mud voor de oksels en bikinilijn, voor de benen en een zeer milde mud speciaal voor ongewenst gezichtshaar.
Voor mannen is er een mud voor lijf en benen en een mud speciaal ontwikkeld voor de erogene zone.

Hydrateren

Na de ontharing heeft de huid behoefte aan extra hydratatie. Mud and More heeft een heerlijke verzorgende bodycrème met mineralen uit de Dode Zee. De crème heeft een koelende en verzachtende werking. De huid voelt glad en gehydrateerd aan.

Voordelen van de Mud and More ontharingsmethode

Het grote voordeel van de ontharingsmud is dat je af bent van rode bultjes en irritaties. Vooral met een gevoelige huid is dat met scheren een probleem. Het andere grote voordeel is dat de verwijderde haren langer wegblijven dan na het scheren. Traditionele ontharingscrèmes hebben een zeer onaangename geur, crèmes van Mud and More geuren heerlijk.

Geen reacties // Reageer