Kom naar Monique’s beautyspreekuur op New Beauty beurs!

Op 15 en 16 maart is er in de Amsterdamse Rai weer de New Beauty beurs. Een beurs waar je alles komt te weten over cosmetische ingrepen, over de nieuwste non-invasieve technieken om je huid te verfraaien en……Monique Lindeboom houdt samen met dermatoloog Bing Thio (verbonden aan het Erasmus MC in Rotterdam) een beautyspreekuur waar je werkelijk al je vragen kunt stellen over schoonheidsverzorging en trends, cremes en claims, je huid, noem het maar op.

 

Welke werkstoffen in een crème maken mijn huid echt strakker? Zoveel cosmeticamerken, zoveel claims; maar waarom zie ik de rimpels niet wegsmelten zoals wordt beloofd? Wat zijn eigenlijk de beste werkzame stoffen? Wat doet een Botox-crème? Zijn plantaardige crèmes beter? Ik heb eczeem, welke cosmetica is het beste voor mijn huid? Wat kan ik nog meer doen om mijn huid stralend te houden?

Het zijn een paar vragen die consumenten bezighouden. U heeft er vast nog meer!Gerenommeerd beautyjournaliste Monique Lindeboom (bekend van haar beauty.blog.nl en wekelijkse uitzendingen op BNR Nieuwsradio) en dermatoloog Bing Thio, verbonden aan het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam, geven onafhankelijk en eerlijk antwoord op al uw beautyvragen.

Dus kom naar ons spreekuur. We houden het op zaterdag 15 maart en zondag 16 maar om 13.40 uur in de T-zaal van de beurs. Loop gewoon binnen en stel je vragen.

Lees hier mijn verslagen van dag een en dag twee op de beurs en tijdens mijn beautyspreekuur.

Lees ook:Werking beauty acupunctuur nog niet bewezen…
Lees ook:30% meer bezoekers op beurs New Beauty
Lees ook:Grootste cosmeticabeurs wereldwijd in 2008 in Amsterdam
Lees ook:Beauty+ nodigt je uit voor cosmetische verandering
Lees ook:Spot hier je nieuwe look

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Kom naar Monique’s beautyspreekuur op New Beauty beurs!

  1. Nirvana

    Even heb ik gekeken op de website.

    Daar staat dat de beurs wordt georganiseerd met vertegenwoordigers van onder meer:
    “Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie” (NVEPC) en “Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde” (NVCG)

    In termen van een bekende Monty Python-film (Life of Brian) werken mensen van de “People’s Front of Judea” samen met “The Judean People’s Front” (om maar even te zwijgen van “The Popular Front of Judea”). Ook heel wat clubs in een heel klein land met een heel verwant doel. ;-)

    Kun je daar wellicht iets meer over zeggen?

      /   Reply  / 
  2. redactie, monique

    goed he:-) raakvlakken en toch ook weer niet, wat zou je precies willen weten? wellicht dat mijn positie jou nog niet geheel duidelijk is? leuk trouwens dat je weer terug bent!

      /   Reply  / 
  3. Nirvana

    Waarom zoveel verenigingen op dit gebied? Hoe is dat ontstaan? Is er niets overkoepelends?

    Volgens mij is jouw rol me wel duidelijk. Jij houdt samen met een dermatoloog een vragenuur.

    Bovenstaande vragen zijn niet bedoeld als vragen voor het spreekuur.

      /   Reply  / 
  4. redactie, monique

    waarom zoveel verenigingen? denk een kwestie van vraag en aanbod; er zal een markt voor zijn….maar zoals je misschien op de website van nvcg hebt kunnen lezen; zijn hier artsen bij aangesloten die fillers e.d.zetten, ze zijn actief op het gebied van rimpelbestrijding e.d.
    nvpc is een vereniging waar louter plastisch chirurgen bij aan gesloten zijn en zij doen natuurlijk meer dan alleen een bekkie strak trekken.

    die verenigingen fungeren als een soort keurmerken voor de consument ook. als een arts of chirurg hierbij aan gesloten is weet je dat hij aan bepaalde kwaliteitsvoorwaarden moet voldoen.

    (maar dat hoef ik jou, slimme man, toch niet allemaal uit te leggen?:-)

      /   Reply  / 
  5. teha

    leuke site

      /   Reply  / 
  6. redactie, monique

    heel grappig, zeg Te en Nirv komen jullie ook naar mijn spreekuur:-)??

      /   Reply  / 
  7. teha

    ha!Ik had een hele goeie vraag gestuurd naar je mailadres, in de hoop een vrijkaart te winnen, nooooooooooooooit iets op gehoord en het was echt een bijzondere vraag over goedkope oogcrème van de Lidl.
    Ben zo verdrietig dat ik er niets op gehoord heb…..

      /   Reply  / 
  8. redactie, monique

    teee..je vraag is helemaal niet aangekomen. stuur hem nog eens: [email protected]

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>