Beauty+ nodigt je uit voor cosmetische verandering

Het scoort niet echt hoog in onze nieuwjaarspoll: de stap om eindelijk die cosmetische ingreep te ondergaan ook daadwerkelijk door te zetten. Maar ik weet wel zeker dat veel vrouwen er heimelijk naar verlangen. Als je er niet voor terugdeinst om het in een tijdschrift terug te zien, dan nodigt het magazine over cosmetische ingrepen Beauty+ je uit om een cosmetische verandering naar keuze te ondergaan!

Stuur een mailtje naar hoofdredacteur Angela Hoogeveen wie weet komt jouw langgekoesterde droom uit! Het e-mailadres is [email protected]

Beauty+ zal ook met een stand op de beurs New Beauty aanwezig zijn op 14 en 15 maart 2009, en mij zul je er ook treffen omdat ik mijn beautyboek daar ga lanceren! Natuurlijk houd ik ook weer inloopspreekuur op de beurs, op beide dagen.

Lees ook:Er komt een vijfde seizoen voor Gooische Vrouwen!
Lees ook:Een dagje ´beauty´ shoppen
Lees ook:Kom naar Monique’s beautyspreekuur op New Beauty beurs!
Lees ook:Spot hier je nieuwe look
Lees ook:Sunny Bergman heeft geen liposuctie ondergaan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>