30% meer bezoekers op beurs New Beauty

Zoals je weet stond ik vorig weekend op de beurs New Beauty met mijn beautyspreekuur. De beurs is bedoeld voor consumenten die zich willen laten voorlichten over het enorme scala aan mogelijkheden voor huidverjonging. Niet zozeer met de pot creme maar wel met de spuit, de lichtbundel of het scalpel.

 

 

Volgens de beursorganisatie was het aantal bezoekers dit jaar 30% hoger dan vorig jaar. Dat is mooi. De organisatie trekt er namelijk heel hard aan om deze tak van sport binnen de schoonheidswereld onder een breder publiek bekend te maken.

Ik vond de sfeer ook leuk en aangenaam. Er was veel informatie te krijgen en er waren genoeg interessante lezingen. Maar ik hoorde ook klachten. Vrouwen waren vaak onaangenaam verrast over de enorme kosten die een behandeling met zich meebrengt. Het is inderdaad allemaal verschrikkelijk duur. Deels natuurlijk ook omdat de apparatuur vaak een godsvermogen kost en dat moet terugverdiend. Er stonden op de beurs, ook meer dan vorig jaar, handelaren van apparatuur. Waardoor het soms iets van een vakbeurs wegkreeg. Bovendien was het verwarrend voor consumenten omdat die handelaren alleen voor hun eigen product preken en believe me…er zijn momenteel tientallen verschillende lichtapparaten om van je pigmentvlekken, couperose en rimpels af te komen, tientallen varianten op mesostherapie, ga zo maar door. Een consument ziet door de bomen het bos niet meer. Zo bleek ook bij mijn beautyspreekuur. Vaak is het ook echt niet nieuw, alleen maar meer van hetzelfde in een ander jasje met een andere naam.

Klinieken werden gemist. Daarom komt de bezoeker voor. Bovendien kan een kliniek vanuit een veel breder perspectief over een behandelingstraject praten en dat is precies waar deze vrouw behoefte aan heeft.

 

Lees ook:Een dagje ´beauty´ shoppen
Lees ook:Spot hier je nieuwe look
Lees ook:Mensen vermoord om lichaamsvet
Lees ook:Kom naar Monique’s beautyspreekuur op New Beauty beurs!
Lees ook:Mannen maken meer kans om aan kanker te sterven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>