Wat doen vrouwen toch met maandverband??

Heel geestig dit spotje, dat mijn blogcollega van reclamewereld.blog op zijn site heeft staan: een jongen die wil weten wat vrouwen toch met dat maandverband uitspoken. Welke jongen is daar niet nieuwsgierig naar! *wink* Bekijk hier het filmpje. Ohja, mijn collega weet geloof ik het verschil tussen tampons en maandverband niet, maar neem het hem maar niet kwalijk hoor…hahahahahaha

Lees ook:Legendarisch: Sylvia Kristel in Amira tamponcommercial
Lees ook:Tampon topje …
Lees ook:Axe verrast weer met kekke commercial
Lees ook:Dove wint hoge reclameonderscheiding voor make-over filmpje
Lees ook:Gamila zeep stal de show weer bij RTL Boulevard

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>