Gamila zeep stal de show weer bij RTL Boulevard

Ik vond het al zo druk gisteravond op mijn blog, voor de berichtjes over het puur plantaardige Gamila was- en verzorgingsproduct. Vanochtend even Sharon gebeld en ja hoor, ze was bij RTL Boulevard te zien geweest met filmpjes van de introductie van Gamila bij grote sterren in Amerika. Well done girl! Kijk hieronder zelf maar….

 

Bekijk hier de uitzending bij RTL Boulevard.

 

 

En wil je het hele filmpje zien zoals ze het zelf gemaakt hebben, klik dan hier door! Het is echt erg leuk, gewoon uit de losse hand en dat maakt het heel authentiek. Geef daar meteen je emailadres door, dan maak je ook nog kans op een gratis set met zeep, zeephouder en travel tasje.

Lees en bekijk ook de reportage die Marieke maakte in Israel op bezoek bij Avta Gamila: deel 1 en deel 2.

Lees ook:Gamila ‘zeep’ bij RTL Boulevard
Lees ook:dr.Brandt bij RTL Boulevard
Lees ook:Deel 2: Met Gamila op reis door Israël
Lees ook:Deel 1: Met Gamila op reis door Israël
Lees ook:Haartrends zomer 2008, deel 4

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>