Rechtsdragende mannen flirten beter

cuRechtsdragers hebben meer succes op het versieren van dames dan linksdragers en ‘symmetrische dragers’. Uit een onderzoek die is uitgevoerd in opdracht van Dann Hensums Underwear blijkt dat deze groep meer handelen op intuïtie, creatiever en meer sensitiever zijn.

Bij rechtsdragende mannen hangt de rechter zaadbal lager dan de linker zodat de penis naar iets rechts afbuigt. Dann Hensums: “De groep van rechtsdragers is beduidend kleiner dan de groep linksdragers. Ongeveer 25% van de Nederlandse man is rechtsdragend tegenover 65% linksdragers. Verder blijkt dat de rechtsdragende man vaker linkshandig te zijn.”

Ondanks de uitkomsten uit eerdere studies lijkt er nu wél een verband te bestaan tussen de linkerhand en de sociale vaardigheden die nodig zijn om een vrouw te versieren. Vooral aan het einde van de 20e eeuw werd er gespeculeerd over de betekenis van handvoorkeuren. Berucht zijn de wilde ideeën van de Italiaanse criminoloog Cesare Lombroso.

Ook in het dierenrijk komen asymmetrische geslachtsorganen voor zoals bij de varkens, lama’s en kamelen. Uit een recente studie naar de Maleisische boomslak blijkt zelfs dat bij tegengestelde ‘geslachtsorganen’ de paring beter verloopt. Bij dit diersoort zijn de geslachtorganen in exact tegengestelde windrichting.

In het onderzoek van Dann Hensums Underwear is niet ingegaan op het succesvol vrijen tussen rechtshandige mannen en linkshandige vrouwen.

Lees ook:80% van de mannen draagt altijd dezelfde onderbroeken
Lees ook:Mannen verzorgen hun haar beter dan vrouwen
Lees ook:Mannen vallen op vrouwen met een figuur zoals Kate Winslet
Lees ook:Mannen zijn verslaafd aan vrouwen met een sexy lichaamsbouw
Lees ook:CKOne wordt een lifestylemerk

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Rechtsdragende mannen flirten beter

  1. Dann

    Klopt helemaal!

      /   Reply  / 
  2. Victor Verlon

    Het lijkt erop dat voorbarige conclusie op voorbarige conclusie is getrokken. En verder vind ik nergens informatie over welk onderzoeksbureau het onderzoek heeft uitgevoerd. Brongegevens ontbreken.

    Kortom, dit zogenaamde nieuwsfeitje vooral niet serieus nemen. Je flirtvaardigheden kun je verbeteren, ongeacht naar welke kant je lul hangt!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>