Mannen verzorgen hun haar beter dan vrouwen

Uit een recent Duits onderzoek van de Bild blijkt dat mannen veel vaker naar de kapper gaan dan vrouwen. Grappig. In deze zou je dus kunnen stellen dat het mannelijk volk ijdeler is dan wij ladies. Ongeveer 81 procent van de mannen gaat een keer in de drie maanden naar de kapper. Bij vrouwen ligt dat percentage op 79. Vooral jonge heren maken het vaakst gebruik van de knipkunsten van de kapper. Ik doel daarmee op mannen tussen de 20- en 29 jaar. Maar wat je niet zou verwachten, is dat zestigplussers nog vaker naar de kapper gaan dan de jonge mannen. Dat percentage ligt namelijk op 88 procent wat betreft de opoe’s tegen 85 procent van de jonge kerels.

Lees ook:Mannen willen het liefst een gespierd lijf zoals Vin Diesel
Lees ook:Velen dromen van een gezond gewicht
Lees ook:Wit ondergoed = seksloos
Lees ook:Volkskrantmannen vallen op slimme vrouwen
Lees ook:Val jij op sportieve mannen met een buikje?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mannen verzorgen hun haar beter dan vrouwen

  1. LuNa

    Leuk onderzoek!! Ik heb hier een man die dan echt het tegenovergestelde is van wat er uit dit onderzoek komt. Mijn man heeft krullen,best lastig. Wast zijn haar bijna nooit (hij spoelt het om de 14 dagen) omdat het anders te droog wordt en daardoor onhandelbaar; gooit er enorm veel gel in om het mooi in model te krijgen, (ok om zijn kale plek te camoufleren); na 2 weken stinkt hij een uur in de wind en wil je eigenlijk niet naast hem liggen maar ok ik duld dat dan maar!! Verder moet ik hem aangeven dat ie eens naar de kapper moet (en ik knip het dan ook).

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>