‘Festival Hair Bar’ op Pinkpop

looksDit is zo vet COOL! :)

De Nederlandse kappersketen Salon B heeft weer een primeur! Anderhalf jaar geleden brachten zij als eerste het internationale ‘blow dry bar’ concept naar Nederland met de Salon B Blow Dry Bar in Amsterdam. Nu gaan ze met dit concept een stap verder, en deze keer draait het helemaal om festival haar. De Salon B Festival Hair Bar zal op 7, 8 en 9 juni voor het eerst op locatie te vinden zijn op één van Nederlands grootste popfestivals: Pinkpop in Landgraaf.

Voor deze gelegenheid heeft Salon B een speciaal menu met zes festival styles gemaakt ter inspiratie voor de festivalgangers. De haarstylisten van Salon B kunnen alle looks vanaf een droge basis in 15 minuten creëren.

Salon B haarstylist Floor Kleyne vertelt: “Als je het over festival haar hebt dan moet je denken aan vlechten, een beachy textuur en waves á la Kate Moss of Kristen Stewart. Al deze elementen hebben we in ons style menu verwerkt. Op een festivalterrein moet je geen perfecte look willen hebben, maar juist een edgy, boho finish. De looks die we maken passen bij de gelegenheid en bovendien geldt bij alle zes: rommelig mag. Je kan dus helemaal los gaan zonder je zorgen te hoeven maken of je hairdo er wel goed uit ziet.”

De bezoekers die alle drie dagen doorbrengen op het Pinkpop festivalterrein en voor hun haar een opfrisbeurt nodig hebben, kunnen ook prima bij de Salon B Festival Hair Bar terecht. De next generation droogshampoo Drynamic van Sebastian Professional, zal ruim op voorraad zijn om grungy haar in een oogwenk om te toveren zodat het weer lekker ruikt en opnieuw gestyled kan worden.

Verder zal het Salon B team werken met de Undone lijn van The Insiders. De Undone producten zijn ontwikkeld om sexy, rommelig haar mee te creëren en zijn daarom perfect geschikt om de festival looks mee te stylen en finishen.

Voor iedereen die geen kaartje voor Pinkpop heeft kunnen bemachtigen maar alsnog één van deze festival looks zou willen: alle festival hair styles zijn tijdens de zomermaanden ook verkrijgbaar in alle Salon B vestigingen.

Salon B: www.salonB.nl

The Insiders : www.insidershair.com
Sebastian Professional: www.sebastianprofessional.com

Lees ook:Get that ‘Brigitte Bardot-ish’ volume
Lees ook:Lach je suf, dans je gek en shop je rot @ LINDA festival
Lees ook:Laat je haar knippen en steun War Child
Lees ook:Laat je haren net zo stylen als dat van Yolanthe en Sylvie bij de Föhnkamer
Lees ook:Met je BFF’s naar John Frieda salon Londen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>